Η παίκτρια - φαβορί του GNTM είχε γενέθλια, όμως δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Η παίκτρια - φαβορί του GNTM είχε γενέθλια, όμως δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Ο λόγος για το κλάμα είναι λογικός και μάλλον θα συνέβαινε στις περισσότερες.

Το σημερινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ξεκίνησε με έναν απίστευτα σέξι τρόπο και τα κορίτσια να κάνουν kangoo jumps, τη διασκεδαστική γυμναστική που είδαμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει πέρσι και να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αφού, λοιπόν, τα κορίτσια επιδόθηκαν στα σέξι άλματα, είδαμε μία από τις πιο όμορφες παίκτριες του παιχνιδιού να έχει τα γενέθλιά της.

Ο λόγος για όχι άλλη από την Κάτια, ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού. Η εντυπωσιακή παίκτρια του GNTM γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σπίτι του ριάλιτι κι η Άννα αποφάσισε να της κάνει έκπληξη φέρνοντας τούρτα με κεράκια για να σβήσει.

Ωστόσο, η Κάτια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αφού γιόρτασε τα γενέθλιά της μακριά από τους δικούς της ανθρώπους. Λογικό, λοιπόν, να έχει στενοχωρηθεί και να εκφράζει στην κάμερα το πόσο της λείπουν.




«Είναι λίγο περίεργο να έχεις τα γενέθλιά σου και να μην μπορείς να επικοινωνήσεις με κανέναν από τους δικούς σου. Δηλαδή, ξύπνησα το πρωί και μου βγήκε όλη η ένταση στο τρέξιμο, στην πισίνα, στη γυμναστική, αλλά δεν πολυβοηθάει η αλήθεια είναι»