Η συγκινητική αναφορά του πρίγκιπα William στη μαμά του Diana και ο τρόπος που η Kate την θυμίζει

Πατούλια Κατερίνα
Η συγκινητική αναφορά του πρίγκιπα William στη μαμά του Diana και ο τρόπος που η Kate την θυμίζει

Ο William μίλησε σε μια σπάνια στιγμή για την Diana

Στις 16 Δεκεμβρίου, στις 8μιση το απόγευμα στο BBC1, η Kate Middleton παρέα με τον πρίγκιπα William και την Mary Berry, την πιο γνωστή ίσως μαγείρισσα της Βρετανίας εμφανίστηκαν στο ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ με τίτλο A Berry Royal Christmas, στο οποίο το διάσημο βασιλικό ζεύγος έλαβε μέρος στην προετοιμασία για μια γιορτή για εθελοντές.

Κι ενώ περιμέναμε να δούμε την 38χρονη Kate να κλέβει την παράσταση, ήταν ο William αυτός που μας ξάφνιασε, μιλώντας για την μητέρα του Diana. Και μπορεί ο Harry να μιλάει συχνά πυκνά για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα, όμως ο William, ο πρωτότοκος γιος της Lady Di και του πρίγκιπα Καρόλου, δεν συνήθιζε να αναφέρεται στην μαμά του. Αυτό, μέχρι σήμερα, μιας και ο μελλοντικός βασιλιάς, αναφέρθηκε τόσο στην μαμά του όσο και στα παιδιά του αλλά και στην Kate, και στο τι συνδέει τις δύο γυναίκες της ζωής του.



Αναφερόμενος στην Diana, ο William εξήγησε πως ήταν περίπου 8 με 10 ετών, όταν η μαμά του ξεκίνησε να παίρνει τον ίδιο και τον αδερφό του Harry, μαζί της στις φιλανθρωπικές της δράσεις και ο πρίγκιπας μαζί με την δημοφιλή μαγείρισσα αναφέρθηκαν και στον τρόπο που η Lady Di φρόντισε να ρίξει το φως πάνω σε οργανισμούς άγνωστους για την εποχή της.

Όσο για τον τρόπο που ο ίδιος ο πρίγκιπας μιλάει στα παιδιά του για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ο William εξήγησε πως σύντομα θα παίρνει και ο ίδιος μαζί τα παιδιά στις δράσεις που αναλαμβάνει τονίζοντας:

«Η μαμά μου φρόντισε να μεγαλώσουμε γνωρίζοντας τι συμβαίνει στον κόσμο πίσω από τους τοίχους του Παλατιού, μας έπαιρνε μαζί της και μας έδειξε πως να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη. Όταν είμαι με τα παιδιά, ειδικά τα δύο μεγάλα που είναι έξι και τεσσάρων και βλέπουμε κάποιον άστεγο στο δρόμο, τους το επισημαίνω, συζητάμε γι΄αυτό και δεν μπορούν να καταλάβουν πως οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν σπίτι για να επιστρέψουν σε αυτό».


https://www.instagram.com/p/B6HDJhXl0o3