Στα δικαστήρια η Angelina Jolie: Ποια τη μηνύει για «κλοπή»;

Στα δικαστήρια η Angelina Jolie: Ποια τη μηνύει για «κλοπή»;

Η Angelina Jolie σε μπελάδες!

Φυσικά και δεν τη γνωρίζουμε την Angelina Jolie αλλά από όλα αυτά που διαβάζουμε κατά καιρούς στα tabloids του εξωτερικού σχετικά με την προσωπική της ζωή και τις κινήσεις που κάνει, καταλαβαίνουμε πως δεν είναι μία απλή και καθημερινή μαμά. Για αυτόν το λόγο κιόλας πριν από περίπου τρία χρόνια πήρε την απόφαση να προσλάβει για τα παιδιά της μία δασκάλα που θα τους μάθαινε τη νοηματική γλώσσα.

Η κωφάλαλη δασκάλα βρέθηκε στο σπίτι της Jolie για τρία χρόνια περίπου και τώρα την κατηγορεί για «κλοπή». Η Αμπαμόντε είχε στείλει το 2018, όπως ισχυρίζεται, ένα email στην ηθοποιό όπου της εξέφραζε την ιδέα της για μια super ηρωίδα που θα μπορούσε να διαβάζει τις προθέσεις των ανθρώπων και τις σκέψεις τους μετά την απώλεια της ακοής της.

Λίγους μήνες αργότερα, η Angelina Jolie συμμετέχει στην ταινία «The Eternals» όπου και συναντάμε την κουφή ηρωίδα Makkari, την οποία ερμήνευσε η ηθοποιός Λόρεν Ρίντλοφ.



Η δικηγόρος της δασκάλας ισχυρίζεται: «Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ψάρεψες την ιδέα από τη Αντουανέτ και τη διαπραγματεύτηκες με τα στούντιο της Marvel και της Disney χωρίς να συμπεριλάβεις την ίδια». Επίσης στην ίδια επιστολή αναφέρεται πως η Angelina Jolie επέμενε να μάθει και άλλες πληροφορίες γύρω από αυτήν την ιδέα, αρκετά πιεστικά.