Oops! Ο πρίγκιπας William χάιδεψε την Kate στον ώμο, κι εκείνη μόνο που δεν τον «έδειρε»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oops! Ο πρίγκιπας William χάιδεψε την Kate στον ώμο, κι εκείνη μόνο που δεν τον «έδειρε»

Τη λες και άβολη στιγμή

Το βράδυ της Δευτέρας η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William εμφανίστηκαν στο ντοκιμαντέρ του BBC «A Berry Royal Christmas», όπου και φιλοξένησαν κάποιους εθελοντές από διάφορους οργανισμούς, οι οποίοι θα κάνουν κάποιες αγαθοεργίες στη διάρκεια των διακοπών.

Καθώς το επεισόδιο αυτό έφτανε στο τέλος του, ο William και η Kate κάθισαν μαζί με τους εθελοντές για να συζητήσουν και αυτό που έγινε δεν το περίμενες σε καμία περίπτωση. Ο δούκας του Cambridge θέλησε να γίνει λίγο πιο τρυφερός ως προς τη σύζυγό του, κι εκείνη μόνο που δεν έβγαλε φωτιές από τα μάτια.



Ο William προσπάθησε να πιάσει την Kate από τον ώμο ή έστω να την ακουμπήσει κάπως τρυφερά, με εκείνη να τραβιέται απότομα και να απομακρύνει το χέρι του, σε χρόνο dt. Είναι αλήθεια πως από την κίνησή της αυτή και πως από το ύφος που έχει, πιστέψαμε πως θα τον «έδερνε» κιόλας.

Το βιντεάκι αυτό σαφώς έγινε viral σε χρόνο 0 και τώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Όπως θα δεις η Kate σταματάει να χαμογελάει την στιγμή που τη αγγίζει, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται τι στο καλό συνέβη ανάμεσά τους κι αντέδρασε με αυτόν το τρόπο. Αν κάναμε μια λίστα με τις πιο άβολες στιγμές της χρονιάς, αυτή θα ήταν η top.