Η πρώτη βραδινή έξοδος της Χαράς δεν τη βρήκε μόνη της. Με ποια παρέα απαθανατίστηκε;

Η πρώτη βραδινή έξοδος της Χαράς δεν τη βρήκε μόνη της. Με ποια παρέα απαθανατίστηκε;

Σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας

Η Χαρά Παππά ήταν μία από τις απρόσμενες αποχωρήσεις του Greece’s Next Top Model, αφού στον προημιτελικό όλοι πίστευαν πως αυτή που θα αποχωρήσει είναι η Μαρία. Εκείνη όμως διέψευσε πανηγυρικά τα spoilers, αφού έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στην πασαρέλα και τη φωτογράφιση της Blumarine, καταφέρνοντας να κερδίσει την θέση στον ημιτελικό.

Η αποχώρηση της Χαράς στεναχώρησε αρκετά την Κέισι, όμως δεν έχουμε καταλάβει ιδιαίτερα πόσο φίλες είναι πραγματικά, μετά την ανακάλυψη που κάναμε σχετικά με τα follow στο Instagram. Η Χαρά μετά την πρώτη ανάρτηση στα social media και το μήνυμα που έστειλε, έκανε και την πρώτη της βραδινή έξοδο, στην οποία δεν ήταν μόνη.

Με ποια ξεχωριστή παρέα απαθανατίστηκε η Χαρά σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας; Ο συνοδός της φυσικά δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο της Burak Hakki, με τον οποίο απαθανατίστηκε σε βόλτα στο Κολωνάκι. Την είδηση και τα πλάνα έκανε γνωστά η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, «Ευτυχείτε», και μπορείς να τους δεις μαζί να διασκεδάζουν στο βίντεο παρακάτω.

Όσο θα βλέπεις το βίντεο, θέλουμε και να προετοιμάζεσαι για τον αυριανό τελικό, εκεί που τελειώνουν όλα. Ποια θα είναι η τελική νικήτρια;