Ο πρίγκιπας Harry ντύθηκε Άγιος Βασίλης και το βίντεό του έγινε δίκαια viral (video)

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry ντύθηκε Άγιος Βασίλης και το βίντεό του έγινε δίκαια viral  (video)

Επιτέλους είδαμε τη γιορτινή πλευρά του πρίγκιπα Harry

Οπρίγκιπας Harry ντύθηκε Άγιος Βασίλης για έναν ειδικό σκοπό, αφήνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα σε έναν βρετανικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βοηθά παιδιά τα οποία έχασαν τον γονιό του έχοντας υπηρετήσει τις βρετανικές στρατιωτικές δυνάμεις. Ο ίδιος ο πρίγκιπας έχει υπηρετήσει στην αεροπορία και συγκεκριμένα ήταν πιλότος Apache ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν.

Το ξεχωριστό βίντεο του πρίγκιπα προβλήθηκε και στην εκδήλωση που έγινε για τα πονεμένα αυτά παιδιά στο οποίο ακούμε τον Harry να λέει ντυμένος πάντα με την στολή του Άγιου Βασίλη:



d



«Ho, ho, ho. Έμαθα ότι είστε 190 παιδιά και σας παρακαλώ να προκαλέσετε όσο χάος είναι ανθρωπίνως δυνατό. Θέλω επίσης να σας ενθαρρύνω να δείτε την οικογένεια που έχετε δίπλα σας, είστε κομμάτι μιας ξεχωριστής κοινότητας που σας στηρίζει καθημερινά. Έχω γνωρίσει πολλούς από εσάς και ξέρω πόσο δυνατοί είστε. Το να χάνεις έναν γονιό είναι πολύ σκληρό αλλά ξέρω πως καθένας από εσάς θα έχει ένα φανταστικό μέλλον και θα περάσει όμορφα Χριστούγεννα».

Είναι γεγονός πως τέτοιες ημέρες ο πρίγκιπας θυμάται ακόμα πιο πολύ την αδικοχαμένη μαμά του αλλά φέτος έχει τον γιο του Archie και σίγουρα το κλίμα θα είναι πιο χαρούμενο.