Kim Kardashian-Jennifer Lopez: Υπάρχει κάτι που τις ενώνει και θα σε κάνει να ξεκαρδιστείς στα γέλια

Kim Kardashian-Jennifer Lopez: Υπάρχει κάτι που τις ενώνει και θα σε κάνει να ξεκαρδιστείς στα γέλια

Οι δύο φίλες «ρίχνουν» το Instagram με την πρωτόγνωρη… επικοινωνία τους.

Πριν λίγο καιρό ο Alex Rodriguez αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι η σύντροφός του, Jennifer Lopez, και η Kim Kardashian είναι δύο πολύ καλές και στενές φίλες εδώ και περίπου μια δεκαετία. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, η μία έχει γίνει μέντορας της άλλης, ενώ όταν συναντιούνται κάνουν πολύ αστεία πράγματα, όπως οι βραδιές καραόκε. Και σε αυτό ακριβώς θέλουμε να σταθούμε.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ανακαλύψαμε- ή μάλλον οι δύο celebrities μας άφησαν να ανακαλύψουμε- πόσο διασκεδαστικά περνούν μαζί. Κι ας μη βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Τι εννοούμε; Μία νέα πλατφόρμα του Facebook, που λέγεται portal from facebook, έδωσε τη δυνατότητα στην Kim και την Jennifer να βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη, αλλά ταυτόχρονα να είναι και μαζί.

Στην ουσία οι δύο stars επικοινωνούν μέσω της τηλεόρασης του σπιτιού τους (η διαδικασία θυμίζει βίντεο-κλήση), συνομιλούν, κάνουν πλάκα και διασκεδάζουν μαζί. Η Jennifer Lopez μάς αποκάλυψε αυτή τη νέα δυνατότητα του Facebook δημοσιεύοντας δύο πολύ αστεία βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε τις δύο celebrities να κάθονται στο σαλόνι τους και να συνομιλούν σαν να ήταν μαζί… Και ξαφνικά η JLo ξεκινά την προπόνησή της κάνοντας… kick boxing.



Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε τη JLo να έχει το ρόλο δασκάλας και να διδάσκει… νομική στην Kim Kardashian. Ξαφνικά, βέβαια, εμφανίζεται ο Alex Rodriguez και δεν τις αφήνει σε ησυχία.