Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι αυτή η φωτογραφία που αποδεικνύει την εγκυμοσύνη της;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι αυτή η φωτογραφία που αποδεικνύει την εγκυμοσύνη της;

Τι συμβαίνει τελικά με αυτό το θέμα;

Πέρασε μία εβδομάδα από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Greece’s Next Top Model και σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να ξεπερνάμε αυτό που συνέβη με τη διπλή νικήτρια και το σύστημα που δεν άνοιξε ποτέ για να ψηφίσουμε. Τα σχόλια στο Twitter ήταν πολλά εκείνο το βράδυ και η απογοήτευση ήταν μεγάλη.

Μεγάλη αίσθηση όμως έκανε και το ρούχο που επέλεξε να φορέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο live κομμάτι του τελικού, το οποίο έδωσε τροφή για σχόλια, και συγκεκριμένα σχόλια εγκυμοσύνης. Δεν ήταν ένας, δεν ήταν καν δύο αυτοί που παρατήρησαν πως κάτι δεν πήγαινε πολύ καλά με το ρούχο αυτό και πως μάλλον η όμορφη κριτής ήθελε κάτι να κρύψει.

Η πρησμένη μάλλον, κοιλίτσα της Ηλιάνας ήταν εμφανής και τα σχόλια εγκυμοσύνης ήρθαν το ένα πίσω από το άλλο. Υπάρχει όμως μια backstage φωτογραφία που δείχνει ολοκάθαρα την κοιλίτσα της όμορφης μελαχρινής, κάνοντας μας να αναρωτηθούμε, μήπως είναι αυτή η φωτό που αποδεικνύει την εγκυμοσύνη;

Σε ένα από τα story που τράβηξε η Βίκυ Καγιά από το backstage, στο οποίο ποζάρει με τον Άγγελο Μπράτη, φαίνεται η Ηλιάνα στο φόντο τη στιγμή που τη βάφουν λίγο πριν βγουν on air, και εκεί βλέπουμε κανονικά την κοιλίτσα της, την οποία ας είμαστε ειλικρινείς, δεν τη λες και επίπεδη.

Τι συμβαίνει τελικά; Μήπως είναι πράγματι έγκυος και ακόμη δεν θέλει να το αποκαλύψει ή οι λήψεις αυτές είναι τυχαίες και απλά ήταν λίγο φουσκωμένη;