Η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο live του τελικού και τα σχόλια εγκυμοσύνης

Η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο live του τελικού και τα σχόλια εγκυμοσύνης

Ηλιάνα τι μας κρύβεις;

Η χθεσινή Πέμπτη δεν ήταν σαν όλες τις άλλες, αφού εχθές πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Greece’s Next Top Model. Η μεγάλη νικήτρια δεν ήταν μία, αλλά δύο (σοκ και συγκλό all the way που λέει και η Καγιά) και το αποτέλεσμα, όσο και να το περίμενες δεν ήταν τόσο αναμενόμενο.

Η online ψηφοφορία όπως ήταν αναμενόμενο δεν λειτούργησε ποτέ, με το κοινό να μην καταφέρνει να δώσει την ψήφο του και το αποτέλεσμα να είναι όχι μία, αλλά δύο νικήτριες, αφού Κάτια και Άννα Μαρία είχαν ισοψηφία στη βαθμολογία των κριτών. Κάπως έτσι το GNTM 2 ανακοίνωσε δύο νικήτριες με το κοινό να μένει άφωνο.

Πριν όμως ανακοινωθεί το αποτέλεσμα και στο Twitter επικρατήσει πανικός, τα σχόλια αναφέρθηκαν κυρίως στην εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο live κομμάτι του τελικού. Η όμορφη κριτής φορούσε ένα υπέροχο σύνολο, το οποίο από πάνω είχε ένα λευκό πανωφόρι, που έκλεινε μπροστά και μας άφηνε να δούμε ελάχιστα χιλιοστά από το καλλίγραμμο κορμί της.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter οργίασε και άρχισε να γράφει σχόλια περί εγκυμοσύνης, και δεν θα σου το κρύψουμε προβληματιστήκαμε. Η αλήθεια είναι πως δεν έβγαλε και πολλές φορές τα χέρια της από την περιοχή της κοιλιάς, κάνοντας μας πραγματικά να αναρωτιόμαστε. Ηλιάνα τι μας κρύβεις;