Η πριγκίπισσα Charlotte έχει έναν 6χρονο θαυμαστή και δεν φαντάζεσαι τι έκανε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πριγκίπισσα Charlotte έχει έναν 6χρονο θαυμαστή και δεν φαντάζεσαι τι έκανε

Είναι απλά υπέροχη

Η πριγκίπισσα Charlotte δεν σταματά να μας εκπλήσσει, και από την εμφάνισή της στη χριστουγεννιάτικη βόλτα, είναι αλήθεια πως μας χάρισε πολλές υπέροχες και διασκεδαστικές ταυτόχρονα στιγμές. Μετά το στιγμιότυπο με την χαριτωμένη υπόκλισή της στη βασίλισσα Ελισάβετ, η 4χρονη πριγκίπισσα έκανε κάτι ακόμη που μας έκανε να γελάσουμε.

Στη διάρκεια της βόλτας προς την εκκλησία στο Sandrigham, η Charlotte πήρε μι ανθοδέσμη με λουλούδια από ένα 6χρονο αγοράκι, το οποίο με αυτόν το τρόπο εκδήλωσε τον θαυμασμό του. Ο James Heather είναι ο θαυμαστής της Charlotte, ο οποίος επέλεξε να δώσει στη μικρή ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα , τα οποία είναι τα αγαπημένα της μητέρας του.

Σε ένα υπέροχο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που η χαριτωμένη πριγκίπισσα παίρνει ενθουσιασμένη τα λουλούδια, όμως άλλη ήταν η στιγμή που μας έκανε να γελάσουμε κι έγινε viral. Μία από τις βοηθούς λίγο αργότερα έσπευσε να πάρει την ανθοδέσμη από τη Charlotte, με την 4χρονη να αρνείται κατηγορηματικά να τη δώσει. Και αυτό είναι και το σημείο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Charlotte μάλλον ενθουσιάστηκε υπέρ του δέοντος από την κίνηση του 6χρονου James, και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να αποχωριστεί την ανθοδέσμη της.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί την αντίδρασή της.DPG Network