Οk ok, ο Snik έκανε το πρώτο του σχόλιο σε φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Οk ok, ο Snik έκανε το πρώτο του σχόλιο σε φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Κι εκείνη φυσικά απάντησε

Τις τελευταίες εβδομάδες και μετά την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον live τελικό του Greece’s Next Top Model κυκλοφορούν φήμες και σχόλια που θέλουν την όμορφη κριτή να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της. Η ίδια δεν έχει βγει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τη φήμη αυτή, και αυτό μας κάνει να το ξανασκεφτόμαστε.

Βέβαια η Ηλιάνα σε πολλές συνεντεύξεις ή και δηλώσεις της έχει πει πως προτιμάει να κρατάει τα προσωπικά της για τον εαυτό της, και μόνο όταν χρειάζεται να μοιράζεται κάτι, οπότε και πάλι δεν μπορούμε να είμαστε εντελώς σίγουρες εάν αυτή η αδράνεια στις φήμες είναι θετική ή αρνητική. Είμαστε όμως σίγουρες για το πόσο ερωτευμένη είναι με τον ράπερ Snik.

Και αυτό το πρόδωσαν τα social media, και πιο συγκεκριμένα το Instagram, αφού μόλις εχθές εκεί που χαζεύαμε είδαμε πως ο Snik έχει σχολιάσει φωτογραφία της Ηλιάνας, κι εκείνη εννοείται έχει απαντήσει. Πρόκειται για τη φωτογραφία με το look του ημιτελικού όπου η Ηλιάνα φοράει μία εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα με ένα βαθύ ντεκολτέ το οποίο δεν μπορείς να μην προσέξεις και να μην σχολιάζεις.

Ο Snik σχολίασε λοιπόν αφήνοντας ένα emoji όπου υποτίθεται γίνεται «έκρηξη εγκεφάλου» aka mind blown, και η Ηλιάνα απάντησε αφήνοντας ένα ντροπαλό μαϊμουδάκι που κλείνει τα μάτια του. Αρκετά γλυκό και χαριτωμένο reaction, αν και για να είμαστε ειλικρινείς, περιμέναμε τουλάχιστον μία καρδούλα ή κάτι τέτοιο.

Δες τη φωτό και τα σχόλια στη gallery παρακάτω.