Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα; Το post στο προφίλ του Τανιμανίδη και το σχόλιο που έγινε

Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα; Το post στο προφίλ του Τανιμανίδη και το σχόλιο που έγινε

Μμμ, τι μας κρύβουν;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα και φέτος πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων μακριά από την Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στις Φιλιππίνες. Μπορεί στην αρχή να συνάντησαν πολλά προβλήματα (τυφώνες, καθυστερημένες/ακυρωμένες πτήσεις) όμως η «ταλαιπωρία» άξιζε τον κόπο, και μας αντάμειψαν κι εμάς μέσα από τα accounts τους, με τα πιο ωραία stories.

Βέβαια δώσαμε ιδιαίτερη σημασία σε μία φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης Τανιμανίδης στο δικό του account. Δεν ήταν το περιεχόμενο του post αυτό που μας παραξένεψε τόσο, όσο το σχόλιο που έγινε και η σχεδόν επιβεβαιωτική απάντηση του παρουσιαστή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ένα βίντεο στο account του, όπου βρίσκεται σε μια αιώρα με μαγιό και σκούφο άγιου Βασίλη με το caption να αναφέρει: «Κι ένα τελευταίο (αρκετά) Χριστουγεννιάτικο ποστ για να κλείσουμε με τα φετινά Χριστούγεννα, ενώ μπαίνουμε δυναμικά στο 2020...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, εύχομαι φέτος να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας (τουλάχιστον κάποια άπο αυτά..μην είμαστε και πλεονέκτες, έχουμε ολόκληρη δεκαετία μπροστά!)».

Και θα μας πεις οκ, τι σχέση έχει αυτό με εγκυμοσύνη; Το post αυτό καθαυτό μπορεί να μην είχε σχέση, ένα σχόλιο όμως από κάτω ευχήθηκε καλή χρονιά με ένα «τανιμαδομπομπάκι», και ο Σάκης απάντησε με ένα emoji που δείχνει ευγνωμοσύνη. Και αυτό δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει, ανάλογα πως το ερμηνεύει κανείς. Ο παρουσιαστής είτε ευχαρίστησε για την ευχή, είτε ήταν σε στυλ ευγνωμοσύνης και απέραντης προσδοκίας, για το πόσο πραγματικά θέλει ένα παιδί.

Για την ώρα πάντως οι δυο τους απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, και το κορμί της Χριστίνας Μπόμπα σε καμία περίπτωση δεν μαρτυρά κάποια εγκυμοσύνη.