Το συγκινητικό post του Alex Rodriguez για την Jennifer Lopez μετά την τελετή των Golden Globes

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το συγκινητικό post του Alex Rodriguez για την Jennifer Lopez μετά την τελετή των Golden Globes

*Κι εμείς ακόμη περιμένουμε απάντηση στο μήνυμα*

Η 77η τελετή για την απονομή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες, πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο ballroom του Beverly Hilton και οι εκπλήξεις ήταν πολλές. Ο Brad Pitt έβγαλε έναν πολύ ωραίο λόγο, όμως δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά σχόλια, τόσο για τον συμπρωταγωνιστή του Leonardo DiCaprio, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Αν υπήρχε κάτι όμως με το οποίο συγκινηθήκαμε ιδιαίτερα, αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Alex Rodriguez για την σύντροφο και αρραβωνιαστικιά του Jennifer Lopez, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αφού δεν κατόρθωσε να πάρει κάποιο βραβείο. Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν πως η JLo θα πάρει κάποιο βραβείο χθες βράδυ, όμως εκείνη εν τέλει γύρισε στο σπίτι με τα χέρια άδεια.

Και θα μπορούσε να είναι σίγουρα μία ήττα, όμως το σημείωμα που έγραψε δημόσια στο Instagram ο Alex Rodriguez για εκείνη, αξίζει όσο χίλια βραβεία. Ο Alex Rodriguez ανέβασε μια φωτογραφία της αγαπημένης του από το κόκκινο χαλί κι έγραψε: «Η Jen δεν πήρε ένα τρόπαιο, ένα μετάλλιο ή μια πλακέτα για να προσδιορίσει έναν πραγματικό πρωταθλητή. Για εκατομμύρια νέες γυναίκες που σε έχουν παρακολουθήσει και έχουν εμπνευστεί και έχουν την εξουσία να κάνουν εκπληκτικά πράγματα στη ζωή τους, είσαι πρωταθλήτρια.

Για αμέτρητους μουσικούς, χορευτές, ηθοποιούς και καλλιτέχνες που σε έχουν δει και μιμούνται το πάθος σου, οδηγούν και εργάζονται για να βρουν τη δική τους επιτυχία, είσαι πρωταθλήτρια. Για τα παιδιά σου, την οικογένειά σου, τους προπονητές σου, το προσωπικό σου και την ευρύτερη οικογένειά σου, είσαι πρωταθλήτρια.

Για όλους εκείνους των οποίων η ζωή εμπλουτίζεται καθημερινά με εσένα, είσαι πρωταθλήτρια. Και αυτό μην το ξεχνάς ποτέ!».

Και κάπως έτσι μπήκε ένα σκουπιδάκι στο μάτι μας και νιώσαμε ένα δάκρυ να τρέχει. Ο Alex είναι ίσως ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή της και όπως σχολίασε και η ίδια, εκείνος είναι «τα πάντα» της. *Meanwhile εμείς ακόμη περιμένουμε απάντηση στο μήνυμα που στείλαμε*.