Η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε ξανά ταξίδι αλλά αυτήν τη φορά το ευτράπελο τη βρήκε

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε ξανά ταξίδι αλλά αυτήν τη φορά το ευτράπελο τη βρήκε

Η Σίσσυ πήγε διακοπές με τους δύο καλούς της φίλους κι ιδού τι συνέβη.

Αν κάποια celebrity έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι λατρεύει τα ταξίδια, τότε αυτή είναι χωρίς καμία αμφιβολία η Σίσσυ Χρηστίδου. Και γιατί όχι, άλλωστε; Τα ταξίδια είναι ίσως και το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο, αυτό που κάνει το μυαλό σου να «καθαρίζει» από την καθημερινότητα και που σε γεμίζει εμπειρίες για μία ζωή.

Με την παρέα των δύο καλών της φίλων, Κωνσταντίνο Βασάλο και Παύλο Σταματόπουλο, η Σίσσυ επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη κι απόλαυσε όλες τις ομορφιές, τα ιστορικά μνημεία και το φαγητό που έχει να προσφέρει.




Φυσικά, κατά τη διάρκεια αυτών των εξορμήσεων συμβαίνουν πολλές φορές και κάποια απρόοπτα, ένα από τα οποία βίωσε η καλλονή παρουσιάστρια και το μοιράστηκε με τους followers της.

Ο καιρός φαίνεται πως δεν ήταν με το μέρος της και, πέρα από τη βροχή που είχε να αντιμετωπίσει, είχε, παράλληλα, και τον αέρα που δεν την άφηνε σε ησυχία. Για την ακρίβεια, αγόρασε τρεις ομπρέλες κι έσπασε η μία μετά την άλλη.

Κι επειδή η Σίσσυ δε θα μπορούσε να μην τρολάρει την όλη κατάσταση, ανέβασε τα βίντεο στο Instagram για να διασκεδάσει και τους σχεδόν 800.000 ακόλουθούς της.






Δες περισσότερο υλικό από το ταξίδι στην παρακάτω gallery.