Η Meghan Markle επέστρεψε στη δουλειά και ήταν κούκλα και αδυνατισμένη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle επέστρεψε στη δουλειά και ήταν κούκλα και αδυνατισμένη

Η πρώτη τους εμφάνιση μετά από καιρό

Την πρώτη τους εμφάνιση μετά από καιρό έκαναν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, επιστρέφοντας στο Λονδίνο, μετά τις διακοπές τους. Έξι εβδομάδες απουσίασαν από τα κοινά οι Sussexes, με τους δυο τους να περνούν τις γιορτές, παρέα με τον γιο τους Archie Harrison, στην Αμερική. Ήταν η πρώτη φορά που ο Harry έκανε γιορτές μακριά από την βασίλισσα Ελισάβετ, με τον δούκα, τη δούκισσα και τον μικρό Archie να επισκέπτονται τον Καναδά για τις γιορτές.



Ενάμιση μήνα μετά την τελευταία τους εμφάνιση, Harry και Meghan επέστρεψαν στα κοινά, με μία επίσημη εμφάνιση στην κομισιόν του Καναδά στο Λονδίνο, για να ευχαριστήσουν το προσωπικό για τη ζεστή φιλοξενία που έλαβαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, απόλαυσαν την ιδιωτικότητα και την ηρεμία τους, σε ένα παραθαλάσσιο αρχοντικό αξίας 14,1 εκατομμυρίων λιρών, σε ένα ειδυλλιακό, ευρύχωρο κτήμα στο νησί του Βανκούβερ, στον Καναδά, ιδιοκτησίας ενός μυστήριου εκατομμυριούχου.

Πριν φτάσουν στο Canada House, το ζευγάρι έκανε μια ιδιωτική επίσκεψη στην κουζίνας της κοινότητας Hubb στο Grenfell. Το παλάτι του Buckingham δήλωσε πως ο Harry και η Meghan ήθελαν να συναντηθούν με την Janice Charette, την επίτροπο στο Canada House του Λονδίνου, καθώς και το προσωπικό για να τους ευχαριστήσουν για την θερμή καναδική φιλοξενία και υποστήριξη κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.


https://www.instagram.com/p/B7BeQROHJP9

Η Meghan ήταν μία κούκλα στην εμφάνισή της αυτή, και θα τολμούσαμε να πούμε πως είναι και αρκετά αδυνατισμένη. Η δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα look στις αποχρώσεις του καφέ και ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Δες τη στο βίντεο παρακάτω και στις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.