Κεφάλαιο Megxit: Ο Harry και η Meghan δεν ήταν μόνοι τους στην απόφαση αυτή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κεφάλαιο Megxit: Ο Harry και η Meghan δεν ήταν μόνοι τους στην απόφαση αυτή

Είχαν κι έχουν συμμάχους και αυτό είναι το καλύτερο

Έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από τότε που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μοιράζουν ισόποσα τον χρόνο τους ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Βόρεια Αμερική. Πάντα βέβαια θα συνεχίζουν να στηρίζουν τη βασίλισσα Ελισάβετ και την κοινοπολιτεία μέσα από τους οργανισμούς που πατρονάρουν.

Φυσικά και η ανακοίνωση αυτή έβαλε φωτιές τόσο στο παλάτι, όσο και στους royal fans, ανά τον κόσμο οι οποίοι διχάστηκαν με την απόφαση τους. Κι ενώ ο Harry βρίσκεται σε συζητήσεις με την οικογένειά του για να βρουν μία λύση, η Meghan επέστρεψε στον Καναδά, προκειμένου να φροντίσει τον μικρό Archie Harrison, τον οποίο και είχαν αφήσει πίσω με τη νταντά του, στη φίλη της δούκισσας, Jessica Mulroney.

Έχουν κυκλοφορήσει άπειρα δημοσιεύματα για το θέμα αυτό, όμως ένα πολύ καλό κι ενθαρρυντικό το διαβάσαμε πριν από λίγες ώρες, όταν μάθαμε πως ο Harry και η Meghan δεν ήταν μόνοι σε αυτή την απόφαση, αλλά είχαν και συμμάχους, στους οποίους εξέφρασαν τους προβληματισμούς και όλα όσα διακυβεύονται. Oprah Winfrey, George-Amal Clooney, Priyanka Chopra, Serena Williams, οι Obamas, αλλά και η κολλητή της Meghan, Misha Nonoo, είναι στο πλάι των Sussexes με την Oprah μάλιστα να φέρεται να τους έχει πει να κάνουν ότι θεωρούν καλό για την οικογένειά τους.

Το δημοσίευμα της Page Six αναφέρει πως οι φίλοι τους είναι στο πλευρό τους και τους στηρίζουν σε κάθε τους απόφαση, και τη δεδομένη χρονική στιγμή τίθενται με το μέρος τους σε ότι έχει συμβεί.