Ο πασίγνωστος ηθοποιός του Grey’s Anatomy ανακοίνωσε πως σταματά από τη σειρά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πασίγνωστος ηθοποιός του Grey’s Anatomy ανακοίνωσε πως σταματά από τη σειρά

Και αυτό είναι πλήγμα όμοιο με το Megxit

Τα χτυπήματα έρχονται από παντού τα τελευταία εικοσιτετράωρα, και σα να μην έφτανε η παραίτηση του Harry και της Meghan από τα βασιλικά τους αξιώματα, έχουμε μία ακόμη παραίτηση ή καλύτερα αποχώρηση για να είμαστε πιο ακριβής. Έπειτα από δεκαέξι (16 ναι) ολόκληρα χρόνια, ο πασίγνωστος ηθοποιός του Grey’s Anatomy, ανακοίνωσε πως φεύγει από της σειρά.

Ο λόγος για τον Justin Chambers ή αλλιώς Alex Karev, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη σειρά έπειτα από 16 ολόκληρες σεζόν που τον παρακολουθήσαμε να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και να «σώζει τις ζωές των ανθρώπων». Εχθές το πρωί ο Justin έκανε μια ανακοίνωση στο Deadline, στην οποία μεταξύ άλλων έλεγε πως πλέον είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη σειρά και να προχωρήσει παρακάτω και να δοκιμάσει τον εαυτό του σε νέους ρόλους.

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε τη δημιουργό της σειράς Shonda Rimes και έδωσε ένα special «ευχαριστώ» στα 3 μέλη που έμειναν από το original cast, την Ellen Pompeo (aka Meredith Grey), τη Chandra Wilson (aka Miranda Bailey) και τον James Pickens Jr (aka Richard Webber). Δεν παρέλειψε φυσικά να ευχαριστήσει και όλους τους fans της σειράς για όλη τη στήριξη αυτά τα χρόνια.



«Δεν υπάρχει καλή στιγμή να πω αντίο σε μια σειρά και έναν χαρακτήρα που έχει καθοριστεί τόσο πολύ από τη ζωή μου τα τελευταία 15 χρόνια. Για αρκετό καιρό, όμως, ελπίζω να διαφοροποιήσω τους ρόλους μου και τις επιλογές σταδιοδρομίας. Και, καθώς μπαίνω στα 50 και είμαι ευλογημένος με την αξιόλογη γυναίκα μου και τα πέντε υπέροχα παιδιά μου, τώρα είναι η ώρα να το κάνω», ανέφερε στη δήλωση του. Ο Justin μπήκε στη σειρά το 2005 ως εκπαιδευόμενος χειρούργος, πριν μετακομίσει στο τμήμα παιδιατρικής χειρουργικής και έπειτα γίνει επικεφαλής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Northwest General Pacific.