Το Best Friends Fear έκανε πρεμιέρα και η Βίκυ Σταυροπούλου στο Twitter έκανε θραύση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Best Friends Fear έκανε πρεμιέρα και η Βίκυ Σταυροπούλου στο Twitter έκανε θραύση

Είναι η απόλυτη θεά

Η Παρασκευή φαίνεται πως θα γίνει η αγαπημένη μας μέρα για ακόμη δύο λόγους εκτός του ότι είναι πριν το Σαββατοκύριακο. Το Καφέ της Χαράς έχει μπει ήδη στη λίστα με τα αγαπημένα μας προγράμματα για το 2020, και μετά από αυτό μπήκε και το Best Friends Fear. Αν αντέχεις τις πλάκες δηλαδή, τότε μπορείς να το παρακολουθήσεις, όχι όμως να το δοκιμάσεις μόνη στο σπίτι με φίλους.

Εχθές έκανε πρεμιέρα και ήταν ίσως ένα από τα ωραιότερα βράδια που περάσαμε Παρασκευή μένοντας μέσα. Μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο από το Καφέ της Χαράς, παρακολουθήσαμε την εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα και δεν θα σου το κρύψουμε γελάσαμε πολύ. Στη δεύτερη φάρσα η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να συμμετέχει σε μία φάρσα στη μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου, και εκεί τις λατρέψαμε και τις δύο.

Το concept ήταν πως κάποιος προσπαθούσε να διαρρήξει το σπίτι τους με εκείνες μέσα και η Βίκυ έκανε ότι μπορούσε για να προστατέψει την κόρη της. Επική ήταν η στιγμή που ο Σάββας Πούμπουρας μεταμφιεσμένος της φωνάζει «θα σε σκοτώσω μωρή» κι εκείνη τον βρίζει λέγοντας του πως έρχεται το 100.

Το Twitter σχολίασε πολύ καλύτερα όλο το σκηνικό, γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα tweets και τα βάλαμε στην παρακάτω gallery να τα δεις. Η Βίκυ Σταυροπούλου έγινε η απόλυτη θεά του Twitter και τη χειροκροτάμε.