Πόσες ώρες έχει περάσει πραγματικά στο Sussex η Meghan Markle ως δούκισσά του;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσες ώρες έχει περάσει πραγματικά στο Sussex η Meghan Markle ως δούκισσά του;

Έχει πάει ποτέ άραγε;

Κι ενώ ακόμη περιμένουμε να μάθουμε τι θα συμβεί με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle μετά την ανακοίνωσή τους μας γεννήθηκε μια μικρή απορία. Η Meghan Markle είναι η δούκισσα του Sussex, όμως η ίδια έχει πάει ποτέ στο Sussex; Η 38χρονη πρώην ηθοποιός και σύζυγος του Harry πήρε αυτόν τον τίτλο την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα, όμως κανείς δεν ξέρει εάν η ίδια έχει πάει ποτέ εκεί.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα λοιπόν που κυκλοφόρησε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, μπορεί η Meghan να είναι η δούκισσα του Sussex, όμως η ίδια έχει περάσει μόλις έξι ώρες στην κομητεία που της έδωσε τον βασιλικό τίτλο της. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex στην πραγματικότητα δεν έχουν επισκεφθεί ξανά την κομητεία, από εκείνη την πρώτη φορά που πήγαν, 5 μήνες μετά τον γάμο τους, τον Οκτώβριο του 2018.

Η Sun μάλιστα υποστηρίζει –σύμφωνα με τα αρχεία της- πως ο Harry και η Meghan έφτασαν στο Sussex στις 10:42 το πρωί και αποχώρησαν στις 16:38. Παρά τέσσερα λεπτά δηλαδή, οι δυο τους έμειναν στην κομητεία για έξι ώρες. Και σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα αυτό είναι και το μόνο γνωστό ταξίδι της δούκισσας στο Sussex.

Ο Harry από την άλλη έχει ξαναπάει στο Sussex σε άλλες συναντήσεις, και μάλιστα πριν ακόμη του δοθεί ο τίτλος δούκας του Sussex.