Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Η πρώτη εμφάνιση μετά το Megxit δεν ήταν αυτή που περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Η πρώτη εμφάνιση μετά το Megxit δεν ήταν αυτή που περίμενες

Σίγουρα δεν την περίμενες έτσι

Μία εβδομάδα ακριβώς συμπληρώθηκε από την ημέρα που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποχωρίσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, και μετά τη συνάντηση με την βασίλισσα ακόμη υπάρχουν ερωτηματικά γύρω από το τι θα συμβεί τελικά με τους Sussexes.

Στο μεταξύ μετά την χθεσινή πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle, την πρώτη τους εμφάνιση μετά την ανακοίνωση έκαναν και ο Prince William με την Kate Middleton, η οποία δεν ήταν ακριβώς όπως την περίμενες. Μπορεί να πίστευες πως θα ήταν λίγο αδιάφοροι, λίγο υποτονικοί και ίσως κάπως περίεργοι γενικότερα.

Όμως όχι, η Kate Middleton και ο William ήταν μέσα στην τρελή χαρά. Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge πήγαν εχθές στο Bradford και συναντήθηκαν με τοπικούς επιχειρηματίες, και με γυναίκες που βοηθούν στην πρόσληψη νεότερων εργαζομένων στο City Hall. Αυτή σηματοδότησε και την πρώτη επίσημη εμφάνιση των William-Kate μετά την ανακοίνωση των Meghan-Harry, και κάθε άλλο παρά ενοχλημένοι έδειχναν.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ήταν όλο χαμόγελα καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο Bradford, και η συνάντηση αυτή ολοκληρώθηκε με πολύ θετικά vibes.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες τους.