Δεν θα πιστεύεις πού βρέθηκε η Meghan Markle στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν θα πιστεύεις πού βρέθηκε η Meghan Markle στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Τι έκανε στην πρώτη της εμφάνιση;

Στον Καναδά παρέα με τον γιο της περνάει τις τελευταίες ημέρες η Meghan Markle, μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του Megxit. Η δούκισσα του Sussex αποχώρησε δύο εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση αφήνοντας τον Harry «να βγάλει το φίδι από την τρύπα» και να συζητήσει με τη βασίλισσα για την απόφασή τους.

Και αν νόμιζες πως η δούκισσα του Sussex έχει πτοηθεί από όλα αυτά που συμβαίνουν έκανες μεγάλο λάθος, αφού εκείνη συνεχίζει κανονικότατα τη ζωή της στον Καναδά. Μάλιστα έκανε και την πρώτη της έξοδο εκεί, μετά την ανακοίνωση του Megxit. Η 38χρονη επισκέφθηκε το Downtown Eastside Women's Centre στο Βανκούβερ, όπου και φωτογραφήθηκε με το προσωπικό εκεί.

Η Meghan πέρασε χρόνο συζητώντας θέματα που επηρεάζουν τις γυναίκες και πόζαρε χαμογελαστή και χαρούμενη στο φακό. Λίγο αργότερα εθεάθη να επιβιβάζεται σε ένα υδροπλάνο, προκειμένου να επιστρέψει από το Βανκούβερ πίσω στον προορισμό της. Σίγουρα θα θέλαμε να τη δούμε μαζί με τον Archie Harrison, όμως δεν μας έκανε τη χάρη αυτή.Photo credits: @the_american_duchess/@_duchess_of_sussex