Από το επίσημο site της royal family λείπει ένα βασικό μέλος και όλοι αναρωτιούνται γιατί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Από το επίσημο site της royal family λείπει ένα βασικό μέλος και όλοι αναρωτιούνται γιατί

Το έχεις παρατηρήσει ποτέ;

Το Megxit καλά κρατεί και η μία είδηση διαδέχεται την άλλη, προκαλώντας άγχος στα μέλη της βασιλικής οικογένειας και όχι μόνο. Έπειτα από όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες, αν υπάρχει κάτι που μας ξάφνιασε και μας τάραξε, ήταν η είδηση πως ο Thomas Markle ενδέχεται να καταθέσει εναντίον της Meghan, αφού αποτελεί μέρος της υπερασπιστικής γραμμής της βρετανικής εφημερίδας, Mail on Sunday.

Από εκείνη την ημέρα που ανακοινώθηκε η απόφαση του ζευγαριού αρχίσαμε να ψάχνουμε γενικά λίγο τη βασιλική οικογένεια και μπαίνοντας στο επίσημο site της βασιλικής οικογένειας ανακαλύψαμε κάτι που μας παραξένεψε. Από το site λείπει ένα βασικό μέλος και αυτό όσο να’ ναι μας έκανε να αναρωτηθούμε τι συμβαίνει, και αν έπαιξε κάποιο ρόλο στην απόφαση του Megxit.

Αν μπεις και scroll-αρεις προς τα κάτω θα δεις πως ενώ μετά τους γονείς και τους θείους υπάρχουν κανονικά τα παιδιά του William και της Kate, George, Charlotte και Louis, ο Archie δεν βρίσκεται πουθενά μέσα σε αυτό. Και βλέποντάς το αναρωτηθήκαμε τι μπορεί να συμβαίνει. Το έχει δει κάποιος άλλος που να ειδικεύεται σε θέματα της royal family;

Απάντηση στο γιατί συμβαίνει αυτό σίγουρα δεν θα σου δώσουμε, γιατί δεν μπορούμε, όχι γιατί δεν θέλουμε, όμως μπορούμε να πονηρευτούμε και να αναρωτηθούμε αν αυτό έχει να κάνει με την απόφαση του Harry και της Meghan. Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα λοιπόν.