Γιατί η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry επέλεξαν αυτήν τη φωτογραφία για το Megxit;

Νατάσσα Σχοινά
Γιατί η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry επέλεξαν αυτήν τη φωτογραφία για το Megxit;

Η επιλογή των Sussexes δε φαίνεται να είναι και τόσο τυχαία...

Έχουν πια περάσει ακριβώς 10 μέρες από τότε που η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry έκαναν την ανακοίνωση που έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ωστόσο, τα νέα της παραίτησης από τα βασιλικά τους δικαιώματα και της επιλογής μιας ζωής, στην οποία θα ζουν ανεξάρτητοι οικονομικά και, όσο μπορούν, πιο μακριά από τα διαρκή φώτα της δημοσιότητας δίχασαν τους υποστηρικτές των royals, δημιουργώντας δύο στρατόπεδα, ένα υπέρ κι ένα κατά της απόφασης.

Έκτοτε, όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν μεσολαβήσει διάφορα. Η βασίλισσα Ελισάβετ, ας πούμε, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός που τάραξε το Παλάτι, εκφράζοντας, από τη μία, την υποστήριξή της στο ζευγάρι και, από την άλλη, καθιστώντας σαφές ότι περιμένει οριστικές αποφάσεις για να δει πώς θα προχωρήσει το θέμα από εδώ και πέρα.




Τώρα που τα πράγματα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, ωστόσο, κι όσο περιμένουμε τις επόμενες εξελίξεις, αρχίζουν να μας προβληματίζουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα, όπως, για παράδειγμα, ο λόγος που η Meghan κι ο Harry επέλεξαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία για τα μεγάλα νέα κι όχι κάποια άλλη πιο πρόσφατη.

Δες περισσότερα για την εν λόγω επιλογή που δε μοιάζει και τόσο τυχαία στην παρακάτω gallery.