Το τελευταίο τηλεφώνημα του William και του Harry με τη Diana λίγες ώρες πριν το δυστύχημα

Νατάσσα Σχοινά
Το τελευταίο τηλεφώνημα του William και του Harry με τη Diana λίγες ώρες πριν το δυστύχημα

Τι μετανιώνουν οι δύο πρίγκιπες για εκείνο το τηλεφώνημα με τη μαμά τους;

Ο τραγικός χαμός της πριγκίπισσας Diana στα 36 της χρόνια είναι από εκείνα τα γεγονότα που πρόκειται να μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι εκείνες τις πρώτες ώρες της 31ης Αυγούστου η πριγκίπισσα του λαού θα άφηνε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο μετά τον σοβαρό τραυματισμό της σε αυτοκινητιστικό μέσα σε ένα τούνελ στο Παρίσι. Βρισκόταν στο ίδιο όχημα με τον σύντροφό της, Dodi Fayed, και τον οδηγό, Henri Paul, που ήταν ήδη νεκροί όταν έφτασε η βοήθεια, ενώ ο σωματοφύλακας Trevor Rees-Jones αν και βαριά τραυματισμένος, κατάφερε να σωθεί.

Ο οδηγός φαίνεται να ήταν ο μοναδικός υπαίτιος για το δυστύχημα, παρά την εμμονή και την καταδίωξη από τους paparazzi που τους ακολουθούσαν. Στον οργανισμό του βρέθηκαν ουσίες από αντικαταθληπτικά και αντιψυχωτικά φάρμακα.

Όταν συνέβη το δυστύχημα, οι γιοι της, πρίγκιπας William (τότε 15 ετών) και πρίγκιπας Harry (τότε 12 ετών), βρίσκονταν στο Balmoral στη Σκωτία, ωστόσο, λίγες ώρες πριν, μίλησαν με τη μαμά τους στο τηλέφωνο. Στη συνέχεια, αποδείχτηκε ότι θα αυτό ήταν και το τελευταίο τηλεφώνημα που θα είχαν μαζί της.




Δες τι είπαν σχετικά με αυτό το τηλεφώνημα ο William κι ο Harry στο ITV στην παρακάτω gallery.