Ο Brad Pitt «έπιασε» στο στόμα του την Jolie στην ομιλία που έγινε viral

Ο Brad Pitt «έπιασε» στο στόμα του την Jolie στην ομιλία που έγινε viral

Ο Brad Pitt κι οι πρώην σύζυγοί του είναι σήμερα το πρώτο θέμα συζήτησης.

Κι εκεί που περιμέναμε τα SAG Awards για να δούμε τους νικητές των βραβείων, ξαφνικά γινόμαστε μάρτυρες ενός απίστευτου γεγονότος. Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston, που βρίσκονταν στο μεγάλο γεγονός, φωτογραφήθηκαν στο backstage μαζί να αγκαλιάζονται, με τον ηθοποιό να μην της αφήνει το χέρι. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό ήταν αρκετό για να υπάρξει ο απαραίτητος ενθουσιασμός από τους fans όλου του κόσμου, ωστόσο, συνέβη και κάτι άλλο που δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μην περάσει απαρατήρητο.

Ο Brad πήρε το SAG Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Once Upon A Time In Hollywood και, κατά τη διάρκεια του λόγου του, πέταξε μία σπόντα για την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie, και τη σχέση που έχει μαζί της.
«Ας είμαστε ειλικρινείς. Ήταν ένας δύσκολος ρόλος. Ένας άντρας που μαστουρώνει, βγάζει την μπλούζα του και δεν τα πάει καλά με τη γυναίκα του»

Σου μοιάζει γνώριμη αυτή η περιγραφή; Ω, ναι. Πρόκειται για τον ίδιο τον Brad που μάλλον αποφάσισε να κάνει αστείο για τον γάμο του με την Jolie, που έληξε άδοξα το 2016. Έκτοτε, το ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες και το μόνο σίγουρο είναι ότι η μεταξύ τους σχέση δεν ήταν κι η καλύτερη που θα μπορούσε να ήταν.

Της Aniston, πάντως, της άρεσε και η ομιλία και το αστείο του, αφού, λίγο μετά, το πλάνο τη δείχνει να τον παρακολουθεί με προσοχή και να τον χειροκροτάει.

Να σου πούμε κιόλας ότι μάλλον ο Brad είναι ελεύθερος στην παρούσα φάση και θα δεις την απόδειξη αυτού στην παρακάτω gallery.

DPG Network