Το παλάτι χωρίζει τη Meghan Markle από τον Harry, κάνοντας μία γκάφα που δεν έχει προηγούμενο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το παλάτι χωρίζει τη Meghan Markle από τον Harry, κάνοντας μία γκάφα που δεν έχει προηγούμενο

Πόσα θα δούμε ακόμη;

Το Megxit πήρε σάρκα και οστά και ο πρίγκιπας Harry έφτασε πριν από ένα εικοσιτετράωρο στον Καναδά, όπου βρίσκεται η Meghan Markle και ο γιος τους Archie Harrison. Και αφού η λύση βρέθηκε για τους δυο τους, το παλάτι έκανε μια γκάφα που δεν είχε προηγούμενο. Όταν δόθηκε στη δημοσιότητα η επίσημη απάντηση της Ελισάβετ, και το πώς θα είναι γνωστοί από εδώ και στο εξής οι Sussexes, το παλάτι έκανε ένα λάθος.

Αναφέρει τη Meghan Markle με τον τίτλο της μεν, με ένα στοιχείο που τη δείχνει χωρισμένη από τον Harry δε. Βέβαια στην πορεία διορθώθηκε με το παλάτι να παίρνει την ευθύνη για το λάθος αυτό, και ξεδιαλύνοντας το τοπίο για χωρισμό.

Ανακοινώνοντας λοιπόν πως το ζευγάρι δεν θα χρησιμοποιεί πια το HRH (aka His και Her Royal Highness) και θα αναφέρονται απλά ως Harry, ο δούκας του Sussex και ως Meghan, η δούκισσα του Sussex, χρησιμοποίησαν μετά το όνομα της Meghan «,» κόμμα, το οποίο στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί για γυναίκες οι οποίες έχουν χωρίσει από τη βασιλική οικογένεια, όπως η Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας και Sarah, δούκισσα της Υόρκης.

Το παλάτι παραδέχτηκε στον βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ότι ήταν ένα λάθος, ενώ οι αξιωματούχοι αναμένεται να ανακοινώσουν αργότερα τον σωστό τρόπο να αναφερθούν στη μετά το Megxit δούκισσα. «Το παλάτι δίνει άσκοπα λανθασμένα μηνύματα. Χρησιμοποιώντας πρώτα το όνομα και μετά τον τίτλο με κόμμα, είναι πρότυπο για μια διαζευγμένη σύζυγο», ανέφερε ο σχολιαστής Alastair Bruce.

Σίγουρα πάντως το θέμα αυτό θα επανεξεταστεί και θα βρεθεί λύση στο «πρόβλημα» που προέκυψε. Η Meghan και ο Harry πάντως είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ και φυσικά είναι μαζί.