Ξέχνα τη Meghan Markle: Η δούκισσα αλλάζει επίθετο και αυτά είναι τα επικρατέστερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέχνα τη Meghan Markle: Η δούκισσα αλλάζει επίθετο και αυτά είναι τα επικρατέστερα

Υπάρχει λόγος γι' αυτό

Πριν από μερικές ημέρες ο Harry έσπασε τη σιωπή του και πραγματοποίησε την πρώτη ομιλία του, μετά την απόφαση τους να αποχωρήσουν από ανώτερα βασιλικά μέλη της οικογένειας. Ο ίδιος ο δούκας δήλωσε πως δεν υπήρχε άλλη λύση για το συγκεκριμένο θέμα και πως παρά την απόφαση ήλπιζαν να συνεχίσουν να υπηρετούν τη βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Ο Harry επέστρεψε στον Καναδά όπου βρισκόταν ήδη η σύζυγός του και ο γιος του και ήταν πιο χαμογελαστός και χαρούμενος από ποτέ. Η Meghan δείχνει επίσης πανευτυχής, και μάλιστα κυκλοφόρησε είδηση που τη θέλει να αλλάζει το επίθετό της. Απ’ ότι φαίνεται δεν θέλει πλέον να έχει το επίθετο του πατέρα της, και δεν την αδικούμε, και επιθυμεί να το αλλάξει.

Τα επικρατέστερα είναι τέσσερα και αυτό της μητέρας της δεν είναι μέσα στη λίστα. Προφανώς η Meghan μετά την αποχώρησή τους σκέφτηκε να δείξει σεβασμό στη βασιλική οικογένεια και γι’ αυτό τα τέσσερα από τα οποία θα αποφασίσει είναι από τη βασιλική οικογένεια. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Meghan θα επιλέξει ανάμεσα στο Mountbatten, επίθετο του πρίγκιπα Φίλιππου, το Wales, επίθετο του Καρόλου και του Harry, το Sussex που είναι η κομητεία από την οποία κα έχει πάρει τον τίτλο της δούκισσας, και το Mountbatten Windsor, όπως είναι γραμμένος στα χαρτιά και ο γιος της Archie Harrison.

Ποιο πιστεύεις θα πάρει από τα τέσσερα; Και ποιο προτιμάς εσύ;