Νέος κύκλος μηνύσεων: Οι απαγορευμένες φωτό της Meghan και η προειδοποίηση του δικηγόρου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νέος κύκλος μηνύσεων: Οι απαγορευμένες φωτό της Meghan και η προειδοποίηση του δικηγόρου

Δεν θα τους αφήσουν σε ησυχία

Και αφού το Megxit πήρε τις ευλογίες της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Harry ολοκλήρωσε τις royal υποχρεώσεις του και επέστρεψε στον Καναδά να βρει την σύζυγό του Meghan Markle και τον γιο τους Archie. Λίγες ώρες πριν συμβεί αυτό η Meghan Markle έκανε βόλτα στο δάσος με τον γιο της, με τους παπαράτσι να την απαθανατίζουν φυσικά.

Και κάπου εδώ έρχεται ο δικηγόρος του ζευγαριού, ο οποίος απειλεί με νέο κύκλο αγωγών και μηνύσεων, στον φωτογράφο που τις έβγαλε, αφού όπως δήλωσε η υπεράσπιση της δούκισσας, ο φωτογράφος ήταν κρυμμένος στους θάμνους, προκειμένου να τραβήξει τις φωτογραφίες της Meghan με τον Archie.

Όπως αναφέρει το νέο δημοσίευμα οι παπαράτσι τους ακολουθούν κατά πόδας, με τις νέες φωτογραφίες της Meghan να έχουν τραβηχτεί χωρίς την άδειά της. Ο δικηγόρος του πρώην royal ζευγαριού έστειλε την αγωγή σε αρκετά tabloids και sites, προειδοποιώντας να μην αγοράσει κανείς τις φωτογραφίες αυτές, καθώς θα υπάρξουν κυρώσεις.

Η Meghan πάντως στις νέες φωτό και το βίντεο δείχνει πολύ χαρούμενη και χαμογελαστή για να μην γνωρίζει πως την απαθανατίζουν τα φλας των φωτογράφων; Τι πιστεύεις ότι έχει συμβεί τελικά στην περίπτωση αυτή;