Η Courteney Cox έκανε like σε tweet για τους Brad-Jennifer και αυτό λέει πολλά

2 SHARES

Η καρδούλα μας δεν αντέχει πολλές συγκινήσεις

Τη μεγαλύτερη συγκίνηση νιώσαμε το βράδυ της Κυριακής στα SAG Awards, όταν και είδαμε τις φωτογραφίες από τη συνάντηση του Brad Pitt και της Jennifer Aniston. Καταλαβαίνεις πως αυτή την επανασύνδεση- συνάντηση την περιμέναμε αρκετά χρόνια, και ας ξέραμε πως ο Brad πέρυσι πήγε στα γενέθλια της ηθοποιού.

Όταν δεν έχεις φωτογραφικό υλικό που να τους δείχνει μαζί σπάνια πιστεύεις τα δημοσιεύματα και όσα λένε. Και γι’ αυτό οι φωτογραφίες αυτές των δυο τους μίλησαν πραγματικά στην καρδούλα μας. Μάλιστα οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος δήλωσαν ξεκάθαρα, πως οι δύο αυτοί άνθρωποι θέλονται όσο τίποτα. Και εκτός από αυτή την αναφορά, έχουμε μάλλον ακόμη μια απόδειξη.

Η Courteney Cox έκανε like σε ένα tweet που αναφέρεται στους Brad Pitt και Jennifer Aniston και αυτό κάτι μας λέει. Για την ακρίβεια μας λέει πολλά, και «ουρλιάζουμε». Η Asher Wambold έγραψε: «They still love each other, no doubt» και η κολλητή φίλη της ηθοποιού έκανε like φυσικά. Και σε ρωτάμε, τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη σχέση των Brad-Aniston;

Μήπως είναι κάποια επιβεβαίωση για τα αισθήματά τους και μας το φέρνουν απέξω απέξω διακριτικά;

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ