Blast from the past: Οι Hi-5 ποζάρουν μαζί σε μία φωτό που δεν είχαμε ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Blast from the past: Οι Hi-5 ποζάρουν μαζί σε μία φωτό που δεν είχαμε ξαναδεί

Και μας ταξίδεψαν στο παρελθόν

Μια βόλτα στη δεκαετία του 2000 μας έκανε η Μαρλέν Αγγελίδου, από τις Hi-5, η οποία πριν από λίγο καιρό ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία με τις υπόλοιπες κοπέλες που απάρτιζαν τότε το πιο γνωστό και αγαπημένο girl band. Οι Hi-5 αποτέλεσαν ένα από τα αγαπημένα μας συγκροτήματα και φυσικά ακόμη και σήμερα υπάρχουν φορές που θα μας δεις να τραγουδάμε τα κομμάτια τους.

Μπορεί τότε να ήμασταν έφηβα κοριτσάκια και να μην γνωρίζαμε πολλά από μουσική, όμως οι Hi-5 ήταν για εμάς ότι είναι σήμερα για τα teens οι Selena Gomez, Justin Bieber και Ariana Grande. Καταλαβαίνεις λοιπόν τον πανικό που είχαμε πάθει εκείνο το διάστημα. Το girl band δεν έμεινε πολλά χρόνια, μας χάρισε όμως πολύ όμορφες εφηβικές στιγμές τις οποίες έχουμε κρατήσει στο «κουτί των αναμνήσεων».



Από τα κορίτσια που απάρτιζαν το γκρουπ έχουμε δει σήμερα μόνο της Μαρλέν, Ειρήνη Ψυχράμη και Shaya, και είναι αλήθεια πως δεν έχουν αλλάξει και πολύ. Η πρώτη μάλιστα ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία με τις πέντε τους, που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι σήμερα, και όπως αντιλαμβάνεσαι, η συγκίνησή μας ήταν μεγάλη.

Πάτα το play στο βίντεο, και όσο θα ακούς δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί.