Θα δεις τη Σίσσυ Χρηστίδου και δεν θα τη γνωρίσεις! Η φωτογραφία από τα πολύ νεανικά της χρόνια

Θα δεις τη Σίσσυ Χρηστίδου και δεν θα τη γνωρίσεις! Η φωτογραφία από τα πολύ νεανικά της χρόνια

Είναι πραγματικά αγνώριστη

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μας παρουσιάστριες, και κάθε φορά που ανακαλύπτουμε φωτογραφίες από το παρελθόν της παθαίνουμε πλάκα με το πόσο έχει αλλάξει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. Η 39χρονη παρουσιάστρια έχει ανεβάσει ουκ ολίγες φορές παλιές φωτογραφίες της, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.

Η φωτογραφία της αυτή που ανέβηκε χθες βράδυ στο Instagram account της μας γύρισε αρκετά χρόνια πίσω, αφού όπως θα δεις κι εσύ η παρουσιάστρια δεν πρέπει να είναι πάνω από είκοσι ετών. Τη φωτό ανέβασε η φίλη της Χριστίνα Κανατάκη, με την οποία και ποζάρει μαζί και ειλικρινά δεν έχουμε λόγια.

Μελαχρινή, με λαμπερό χαμόγελο και πιο όμορφη από ποτέ, η νεαρή Χρηστίδου μας αποδεικνύει πως πάντα ήταν μία κούκλα. Σίγουρα δεν θα την αναγνωρίσεις με την πρώτη ματιά, όμως το χαμόγελό της προδίδει για το ποια είναι η εικονιζόμενη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε repost τη φωτογραφία αυτή, και αν καταλαβαίνουμε καλά από τη λεζάντα της μάλλον δεν της άρεσε πολύ. «Αστυνομία τηλεοπτικής φωτογραφίας δεν υπάρχει πουθενά;», έγραψε στο caption η παρουσιάστρια.