Βρε πώς έχεις μεγαλώσει μπέμπα Brooke Shields

Βρε πώς έχεις μεγαλώσει μπέμπα Brooke Shields

Ο χρόνος είναι πολύ ευγενικός με το «Pretty Baby».

Η γαλαζοαίματη Brooke γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, στα ταραγμένα 60's και η καταγωγή και η ανατροφή της την προόριζαν να γίνει κάτι σαν την Serena Van Der Woodsen της εποχής αλλά στην αληθινή ζωή. Μια socialite με πανάκριβα ρούχα, designers παπούτσια και προσκλήσεις στα πιο prive events της πόλης. Η μητέρα του πατέρα της ήταν η Ιταλίδα πριγκίπισσα Donna Marina Torlonia και εκτός από το γαλάζιο αίμα που κυλά στις φλέβες της της άφησε κληρονομιά και μερικά από τα γονίδιά της που συνδυασμένα με τις γαλλικές ρίζες από την πλευρά του μπαμπά και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της μαμάς της που ήταν μοντέλο και ηθοποιός (αν και όχι τόσο επιτυχημένη όσο η κόρη της) έφτιαξαν ένα εξαίσιο αποτέλεσμα.

Η καριέρα της ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 11 μηνών, σε μια διαφήμιση για σαπούνια και συνέχισε θριαμβευτικά δίνοντάς της τον τίτλο του νεαρότερου μοντέλου που εμφανίστηκε ποτέ σε εξώφυλλο της Vogue, το 1980. Τον ίδιο χρόνο η ανήλικη κουκλίτσα εμφανίστηκε σε μια διαφήμιση για τα jeans Calvin Klein που έμεινε στην ιστορία ως μια από τις πιο πολυσυζητημένες εξαιτίας του μότο της: «Θέλετε να μάθετε τι μπαίνει ανάμεσα σε εμένα και στο jean μου; Τίποτα». Η Brooke ήταν μόλις 14 ετών.

Εκτός από το νεαρό της ηλικίας της έγινε διάσημη επειδή καθιέρωσε το trend παχύ φρύδι που σε καμία άλλη δεν ταίριαξε καλύτερα.

Μια από τις πιο λαμπερές στιγμές των πιο πρόσφατων ετών ήταν η εμφάνισή της στο μνημόσυνο του πολύ καλού της φίλου Michael Jackson όπου, αν και φανερά συντετριμμένη, ήταν πιο όμορφη από ποτέ.

Ο χρόνος της έχει αφήσει τα χάδια του με μερικές ρυτίδες τις οποίες η ίδια δεν αρνείται πως έχει αποδιώξει, σε μεγάλο βαθμό, με Botox και laser. Ίσως να έχει κάνει και μια κάποια επέμβαση στη μύτη της όταν ήταν ακόμα πολύ νεαρή, αν ρίξει κανείς μια προσεκτική ματιά στις παλιές φωτογραφίες της αλλά, μέχρι εκεί.

Για το ενδεχόμενο προσθετικής στήθους έχει πει σε συνέντευξή της: «Θα με έπιανε κλειστοφοβία αν είχα ενθέματα στο στήθος. Θα αντιδρούσα κάπως σαν 'βγάλτε τα, βγάλτε τα. Είναι ένα ξένο σώμα στο σώμα σου... Επίσης είμαι πολύ συνδεδεμένη με το πρόσωπό μου. Το κυκλοφορώ πολύ καιρό στον κόσμο και δεν θέλω να το αλλάξω». Αλλά δεν υπόσχεται κιόλας αφού, ποιος ξέρει πώς θα είναι σε 10 χρόνια.

Πάντως εμείς δε μπορούμε να τη φανταστούμε με το δέρμα κρεμασμένο και ρυτίδες να κρύβουν τα αενάως όμορφα χαρακτηριστικά της. Οι λίγες παρεμβάσεις του χρόνου την έχουν κάνει, απλώς, ακόμα πιο γοητευτική. Δε συμφωνείτε;