Sussex vs Kensington: Δεν φαντάζεσαι τι έκαναν Harry-Meghan σε λιγότερο από ένα χρόνο στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Sussex vs Kensington: Δεν φαντάζεσαι τι έκαναν Harry-Meghan σε λιγότερο από ένα χρόνο στο Instagram

Τα ρεκόρ είναι για σπάνε

Ήταν αρχές Απριλίου του προηγούμενου έτους όταν η Meghan Markle έκανε την επιστροφή της στο Instagram μέσα από τη δημιουργία του κοινού λογαριασμού της με τον Harry, το Sussex Royal. Μέσα σε λιγότερο από 6 ώρες το account τους συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο ακόλουθους σπάζοντας το ρεκόρ Guinness. Μέχρι την επόμενη ημέρα, στις 3 Απριλίου το account διπλασίασε τους followers.

Σήμερα, σου γράφουμε αυτό το κείμενο για να σου πούμε πως ο Harry και η Meghan Markle σημείωσαν ένα ακόμη ρεκόρ στο Instagram, και αυτό έχει να κάνει με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton. Όπως ίσως να είχες παρατηρήσει, σου το είχαμε γράψει και άλλες φορές, τα δύο account βρισκόντουσαν πολύ κοντά σε followers, με το SussexRoyal να μειώνει κάθε τόσο την ψαλίδα.

Με την ανακοίνωση του Megxit το ζευγάρι κέρδισε ακόμη περισσότερους followers και φτάσαμε λίγο πριν το Σαββατοκύριακο τα δύο accounts να έχουν ισάριθμους followers. Η Κυριακή όμως είχε μια έκπληξη για τον Harry και τη Meghan, οι οποίοι μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο κατάφεραν να συγκεντρώσουν 11,1 εκατομμύρια followers στο Instagram και να ξεπεράσουν αυτούς τους Kensington, του William και της Kate δηλαδή.

Το Megxit λοιπόν είχε αρκετούς υποστηρικτές όπως φάνηκε εν τέλει.