Χριστίνα Μπόμπα: Οι νέες της φωτογραφίες δείχνουν τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της

Χριστίνα Μπόμπα: Οι νέες της φωτογραφίες δείχνουν τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της

Τη βλέπεις κι εσύ;

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Χριστίνα Μπόμπα μετά το χριστουγεννιάτικο ταξίδι που έκανε με τον αγαπημένο της Σάκη στις Φιλιππίνες. Μέσα από τα Instagram accounts τους είδαμε τον εξωτικό προορισμό που επέλεξαν, αλλά και πόσο ωραία πέρασαν και δεν θα σου το κρύψουμε, θα θέλαμε πολύ να ήμασταν κι εμείς εκεί.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής showbiz και αρκεί να μπεις στο Instagram account της να ρίξεις μια ματιά για να πειστείς. Λατρεύει το φαγητό, την γυμναστική και φυσικά τον αγαπημένο της Σάκη. Πολλές φορές μας δείχνει μέσα από το account της βίντεο όταν γυμνάζεται και ήρθε η ώρα να δεις τα αποτελέσματα.

Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε σε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τους φίλους της και πραγματικά πάθαμε πλάκα με το κορμί της. Οι νέες φωτογραφίες δείχνουν τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της και σίγουρα θα την παρατηρήσεις κι εσύ. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει παραδεχτεί ουκ ολίγες φορές πως είχε καμπύλες, όμως σε αυτές τις φωτογραφίες δεν τις βλέπουμε πουθενά.

Η Χριστίνα έχει αδυνατίσει πολύ και είναι ακόμη πιο κορμάρα από πριν. Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη πολύ casual, με εφαρμοστό κολάν, αθλητικά παπούτσια, μπλουζάκι και μαύρο μπουφάν, και το σώμα της ήταν πραγματικά τρομερό.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις.