Το μυστικό της Χριστίνας Μπόμπα για τέλειο κορμί βρίσκεται σε αυτή τη συνταγή για pancakes

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μυστικό της Χριστίνας Μπόμπα για τέλειο κορμί βρίσκεται σε αυτή τη συνταγή για pancakes

Τώρα ξέρεις τι να φας για πρωινό

Πόσες φορές δεν έχεις σηκωθεί το πρωί και δεν έχεις αναρωτηθεί τι στο καλό να φας για πρωινό; Θέλεις κάτι να σε χορτάσει, αλλά να είναι και νόστιμο. Δεν θέλεις να φας και σήμερα γάλα με δημητριακά ή να πιείς το αγαπημένο σου smoothie, αλλά δεν ξέρεις και τι ακριβώς θέλεις. Ευτυχώς όμως υπάρχει στη ζωή μας η Χριστίνα Μπόμπα και οι μαγικές συνταγές της.

Ναι, ναι το μυστικό της Χριστίνας Μπόμπα για καλλίγραμμο κορμί βρίσκεται σε αυτή τη συνταγή για τα πιο νόστιμα και ταυτόχρονα υγιεινά pancakes που έχεις δοκιμάσει ποτέ σου. Η παρουσιάστρια έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική showbiz και για να πετύχει το αποτέλεσμα αυτό, την «ιδρώνει τη φανέλα».

Πόσες φορές δεν την έχουμε δει στα Instagram stories της να ανεβάζει βίντεο από την γυμναστική της; Τις τελευταίες ημέρες μάθαμε μάλιστα πως η νέα της fitness εμμονή είναι η aerial yoga και μέσα από το account της μας έδειξε πόσο καλά εκτελεί τις ασκήσεις, αυτής της δύσκολης αν μη τι άλλο γυμναστικής. Ας σταθούμε όμως στο μυστικό της για τα pancakes και στο πόσο υγιεινά είναι.

Για το μείγμα θα χρειαστείς βρώμη, γάλα αμυγδάλου, αλεύρι καρύδας, 2 αυγά και μέλι. Επειδή όμως εκείνη υπολογίζει τις ποσότητες με το μάτι, ανέφερε πως οι ποσότητες είναι κάπως έτσι: 1 μπολ βρώμη αλεσμένη στο μίξερ, μισό ποτήρι γάλα αμυγδάλου, 1-2 κουταλιές μέλι, 2 αυγά και ένα φλιτζάνι αλεύρι καρύδας.

Ανακατεύεις όλα τα υλικά σου μαζί μέχρι να έχεις ένα ομοιογενές μείγμα και στη συνέχεια με μια κουτάλα παίρνεις από το μείγμα για να φτιάξεις τα pancakes σου. Εννοείται στο αντικολλητικό σου τηγάνι έχεις ρίξει ελάχιστο λάδι για να μην σου καούν.