Τα follow και unfollow πάνε και έρχονται ανάμεσα σε αυτές τις δύο celebrities

Τα follow και unfollow πάνε και έρχονται ανάμεσα σε αυτές τις δύο celebrities

Τι συμβαίνει πια ανάμεσά τους;

Η Sofia Richie στο παρελθόν έκανε πολλή παρέα τόσο με την Kylie όσο και με την Kendall Jenner. Όπως θα θυμάσαι, οι σχέσεις τους ήρθαν σε ρήξη όταν η Sofia άρχισε να βγαίνει με τον Scott Disick, τον πρώην σύζυγο και μπαμπά του παιδιού της Kourtney Kardashian. Και πάλι, όμως, τα κορίτσια τα βρήκαν μεταξύ τους και συνέχισαν να κάνουν παρέα.

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό η Sofia έκανε unfollow την Kourtney Kardashian και ήταν κάτι που πραγματικά εξέπληξε όλους όσους παρακολουθούν αυτήν την κοριτσοπαρέα. Υπάρχει λόγος, βέβαια, για αυτό το unfollow. Η αλήθεια είναι ότι η Sofia, η οποία συμμετέχει στο Keeping Up With The Kardashians, αποφάσισε ότι θέλει να σταματήσει να έχει παρουσία στο reality show, καθώς θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική και να ξεκινήσει καριέρα ως ηθοποιός. «Νιώθω ότι θέλω για λίγο να κάνω πίσω, γιατί φοβάμαι την αποτυχία. Αλλά το 2020 είναι η χρονιά που δεν πρέπει να φοβάμαι! Θέλω να σπουδάσω υποκριτική πολύ σύντομα… Οι ρόλοι που υποδύομαι τώρα είναι πολύ κοντά σε μένα και είναι εύκολο για μένα να παίξω και πραγματικά το διασκεδάζω», δήλωσε το νεαρό μοντέλο στο Entertainment Tonight.

follo

Λίγες μέρες μετά το επικό unfollow, όμως, η Sofia έκανε και πάλι follow την Kourtney προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για αυτήν την κίνησή της. Και όλα αυτά συμβαίνουν λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της Kourtney Kardashian ότι θέλει να περιορίσει τις εμφανίσεις της και τα γυρίσματα για το reality show.

Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στις δύο γυναίκες; Μήπως συνέβη κάτι ανάμεσα στη Sofia και την Kourtney με αποτέλεσμα η πρώτη να θέλει να «εγκαταλείψει» το reality show; Μήπως πάλι κάτι τρέχει ανάμεσα στον Scott Disick, τη Sofia και την Kourtney; Κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτήν την παρέα, αλλά ελπίζουμε σύντομα να μάθουμε κάτι παραπάνω…

Διάβασε ακόμα: Σοκ! Διάσημη Βρετανίδα και πρώην κορίτσι του πρίγκιπα Harry αυτοκτόνησε