Σοκ! Διάσημη Βρετανίδα και πρώην κορίτσι του πρίγκιπα Harry αυτοκτόνησε

Πατούλια Κατερίνα
Σοκ! Διάσημη Βρετανίδα και πρώην κορίτσι του πρίγκιπα Harry αυτοκτόνησε

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο της ξανθιάς καλλονής

Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία και όχι μόνο, η αποκάλυψη του ξαφνικού θανάτου διάσημης παρουσιάστριας που πριν μερικά χρόνια ήταν κορίτσι του πρίγκιπα Harry.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του Love Island Βρετανίας, την 40χρονη Caroline Flack που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο από τον ίδιο τον πατέρα της Ian.

To χαμογελαστό κορίτσι αυτοκτόνησε και μέγα σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί εξαιτίας του γεγονότος πως μια μέρα πριν την απόφαση να πάρει την ίδια της τη ζωή, η Caroline είχε ζητήσει βοήθεια. Οι διασώστες που έφτασαν στο διαμέρισμά της παρουσιάστριας αλλά δεν την μετέφεραν στο νοσοκομείο, παρά την ανησυχία που υπήρξε για την σωματική της ακεραιότητα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Daily mail.



Προς τιμήν της μνήμης της Flack, το επεισόδιο του Love Island Που έπρεπε να προβληθεί λίγες ώρες μετά τον θάνατό της, αναβλήθηκε τελικά.

Η Caroline, το 2005, στο βιβλίο που είχε γράψει, είχε μιλήσει ανοιχτά και για την σχέση της με τον πρίγκιπα Harry αλλά και με τον Harry Styles.



Δες φωτογραφίες του χαμογελαστου κοριτσιού παρακάτω