Ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση είχε γενέθλια και η σύζυγός του ανέβασε την πιο επική φωτό τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση είχε γενέθλια και η σύζυγός του ανέβασε την πιο επική φωτό τους

Ενώ αποκάλυψε και το φύλο του μωρού τους

Πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε για την πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής στο 2020, η οποία ανακοινώθηκε μέσα από το Instagram. Ο λόγος για τη Denize Severo, την αντικαταστάτρια της Αθηνάς Ωνάση, στην καρδιά του Alvaro de Miranda Doda, η οποία πριν από μερικές εβδομάδες αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Η όμορφη δημοσιογράφος που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Doda τον Σεπτέμβριο του 2018 και τώρα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από το Instagram account της ανεβάζοντας τις πιο όμορφες φωτογραφίες τους, ενώ μερικά 24ωρα αργότερα με κάποιες νέες φωτό αποκάλυψε σε ποιον μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται.

Πριν από μερικές ημέρες ο Alvaro είχε τα γενέθλιά του, με την Denize να ανεβάζει στο account της μία από τις πιο ωραίες φωτογραφίες τους για να του ευχηθεί χρόνια πολλά. Το καλύτερο όλων όμως, είναι πως μέσα από αυτήν της την ανάρτηση αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένουν.

«Σήμερα είναι η ημέρα του @dodamiranda, η αγάπη της ζωής μου, ο σύζυγός μου, ο πατέρας του γιου μου, ο σύντροφός μου για όλες τις ώρες, ο φίλος μου, ο πιο γενναιόδωρος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου. Είμαι τόσο τυχερή Θεέ μου! Με κάθε χρόνο που περνάει αγάπη μας μεγαλώνει και γίνεται ακόμα ισχυρότερη. Όμορφε @dodamiranda ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ήταν δυνατό να αγαπάς κάποιον τόσο πολύ, είμαι βέβαιη ότι ήταν μια συνάντηση ψυχών και αυτό συμβαίνει μία φορά στη ζωή. Δεν θυμάμαι πως ήταν η ζωή μου πριν από εσένα.

Συγχαρητήρια!!!!! Χαρούμενα γενέθλια!! Εύχομαι ο Θεός να σε προστατεύει και να σε ευλογεί με υγεία, ειρήνη, αγάπη και επιτεύγματα. Βασίσου σε εμένα σε αυτή και σε όλες τις υπόλοιπες ζωές, γιατί θέλω να είμαι μαζί σου για ΠΑΝΤΑ! Σ 'αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Ευχαριστώ που με κάνεις τόσο χαρούμενη!», έγραφε η Denize στη λεζάντα της φωτογραφίας της, και ό,τι και να πούμε εμείς είναι απλά περιττό.

Δες την υπέροχη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.