Έχεις δει τελευταία τη Βάσω Λασκαράκη; Έχει αδυνατίσει τρομερά και είναι κορμάρα

Έχεις δει τελευταία τη Βάσω Λασκαράκη; Έχει αδυνατίσει τρομερά και είναι κορμάρα

Δες όλες της τις φωτογραφίες μία-μία

Η Βάσω Λασκαράκη και ο γάμος της με τον Λευτέρη Σουλτάτο ήταν μία από τις εκπλήξεις του 2019 που μας ενθουσίασε. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τη δεύτερη μέρα του Πάσχα στην Κρήτη, ενώ στις 29 Ιουνίου στη Νάξο πραγματοποίησε το γαμήλιο πάρτι του με τους αγαπημένους τους φίλους να παρευρίσκονται σε αυτό.

Η ηθοποιός διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και αυτό το βλέπουμε και μέσα από το Instagram account της. Η Βάσω και ο σεφ σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος ταξιδεύουν συνεχώς, και τον τελευταίο χρόνο μας έχουν ταξιδέψει μαζί τους σε όλη την Ευρώπη σχεδόν.

Η Βάσω δείχνει πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουμε παρατηρήσει πως έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο στο Instagram account τους δείχνουν την απίστευτη αλλαγή στο σώμα της, την οποία δεν γίνεται να μην έχεις παρατηρήσει.

Αλλά ακόμη και αν έχει συμβεί αυτό, δεν έχεις παρά να δεις τις χθεσινές φωτογραφίες της με το girly outfit που επέλεξε να βάλει στο ταξίδι της στην Ισπανία. Έχει γίνει κορμάρα και μπράβο της, εμείς τη χειροκροτάμε!