Το πιο sexy αγόρι του Hollywood ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το πιο sexy αγόρι του Hollywood ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Και εμείς «ουρλιάζουμε»

Το 2020 έχει μπει με άγριες διαθέσεις και φέρνει τη μία είδηση μετά την άλλη, οι οποίες κατά βάση μας αφήνουν έκπληκτες και ενίοτε με το στόμα ανοιχτό. Μετά το Megxit και τον χωρισμό του Peter Phillips και της Autumn, ένας κούκλος και sexy ηθοποιός του Hollywood ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά κι εμείς πραγματικά «ουρλιάζουμε».

Ο Penn Badgley θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και ο ίδιος πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Την ανακοίνωση έκανε η σύζυγός του μέσα από το Instagram account της, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό. Βλέπεις δεν γνωρίζαμε όχι απλά για την εγκυμοσύνη, αλλά ούτε πως το sexy αυτό αγόρι έχει σύζυγο και είναι ερωτευμένος.

Ο super κακός του Netflix και του You, που έχει σκοτώσει –στη σειρά πάντα- ουκ ολίγους ανθρώπους για να προστατέψει την αγάπη και τη σχέση του θα γίνει μπαμπάς, και αυτό είναι η πιο απρόσμενη είδηση που ακούσαμε σήμερα. Η Domino Kirke ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram στην οποία μας έδειχνε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, συνοδεύοντας τη μάλιστα, από ένα μήνυμα άκρως συγκινητικό.

«Πάμε ξανά… η εγκυμοσύνη έπειτα από απώλεια είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Μετά από δύο αποβολές στη σειρά, είμαστε έτοιμοι να το ζήσουμε. Σταμάτησα να εμπιστεύομαι το σώμα μου και άρχισα να αποδέχομαι το γεγονός ότι τελείωσα. Ως βοηθός γέννησης (aka μαία), τα έχω δει και τα έχω ακούσει όλα. Όταν ήμουν έγκυος στα 25, δεν ήξερα τίποτα. Πίστευα στην άγνοια της γέννησης και τα μυστήρια της. Τώρα, με εμπειρία 10 ετών θα δώσω στην εγκυμοσύνη και τη γέννηση του παιδιού μου τη γνώση που έχω. Σας ευχαριστώ».

Δες τη φωτό της στη gallery που ακολουθεί.