Δεν έχει τέλος η διαμάχη της Pamela Anderson με τον πρώην της: Οι κατηγορίες και η εξαπάτηση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν έχει τέλος η διαμάχη της Pamela Anderson με τον πρώην της: Οι κατηγορίες και η εξαπάτηση

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν

Αν υπάρχει ένας γάμος τον οποίο μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως τον πιο γρήγορο στην ιστορία του Hollywood, αυτός είναι σίγουρα της Pamela Anderson και του παραγωγού Jon Peters, οι οποίοι χώρισαν έπειτα από 12 ημέρες έγγαμου βίου. Ναι ναι, καλά διαβάζεις η σεξοβόμβα του Hollywood παντρεύτηκε και χώρισε μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες.

Όμως τα προβλήματα αυτό το διάστημα έχουν κατακλύσει τον χώρο του διαδικτύου, αφού ο χωρισμός αυτός δεν έγινε ανώδυνα. Ο πρώην πλέον σύζυγος της Pamela βγήκε και είπε πως προτού παντρευτούν τις πλήρωσε όλα τα χρέη που είχε κι έπειτα έγινε ο γάμος. Βέβαια η Pamela στη συνέχεια τον χώρισε, επομένως ότι ήθελε από αυτόν τον γάμο το πήρε.



Και όπως αντιλαμβάνεσαι και εσύ κι εμείς, και όπως συνειδητοποίησε και ο ίδιος αυτό που ήθελε ήταν να λύσει το οικονομικό της πρόβλημα. Ο 74χρονος μάλιστα είπε στο PageSix πως δεν ήταν αυτός που της έκανε την πρόταση, αλλά εκείνη του ζήτησε να την παντρευτεί και «σαν χαζός», όπως ο ίδιος ανέφερε για τον εαυτό του, την πάτησε.

Ο Jon πάντως την κατηγορεί για εκμετάλλευση και δηλώνει πληγωμένος από την συμπεριφορά της. «Είχε 200,000 δολάρια χρέος σε λογαριασμούς και κανέναν τρόπο να τα πληρώσει. Κι έτσι προσφέρθηκα να πληρώσω τα χρέη της, και αυτό ήταν το ευχαριστώ της».