Λιμοκτονεί η Kate Middleton; Τι συμβαίνει με το βάρος της δούκισσας

Λιμοκτονεί η Kate Middleton; Τι συμβαίνει με το βάρος της δούκισσας

Γιατί ανησυχεί ακόμα και ο πρίγκιπας William;

Οι πρόσφατες εμφανίσεις της Kate Middleton προκάλεσαν έντονη ανησυχία μιας και οι fans της δούκισσας του Cambridge δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ.

Η αδυνατισμένη εικόνα της 38χρονης δεν έχει θορυβήσει μόνο τους fans της αλλά και τον αγαπημένο της πρίγκιπα William, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Radaronline ζητά από την Kate να φάει λίγο παραπάνω.

Όπως φαίνεται, η παραίτηση του Harry και της Meghan και το γεγονός πως η Kate και ο William θα αναλάβουν παραπάνω καθήκοντα, έχει στρεσάρει την Kate, η οποία δουλεύει τόσο που δεν προλαβαίνει να καταναλώσει σωστά τα γεύματα και σνακ που πρέπει.



«Το πρόγραμμα της Kate είναι αρκετά φορτωμένο και σε συνδυασμό με τα τρία παιδιά, η δούκισσα αντί να παίρνει το βάρος που θα έπρεπε, έχει χάσει κιλά».

Η αδυνατισμένη φιγούρα της Middleton ήταν εμφανής και στην πρόσφατη σπάνια εμφάνιση του William και της Kate μαζί με την Camila και τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο στο κέντρο αποκατάστασης Stanford Hall στο Loughborough όπου μίλησαν με γιατρούς και ασθενείς.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω