Πριν από 6 χρόνια η Μαίρη Συνατσάκη είχε παίξει σε γνωστό videoclip. Σου θυμίζει κάτι;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πριν από 6 χρόνια η Μαίρη Συνατσάκη είχε παίξει σε γνωστό videoclip. Σου θυμίζει κάτι;

Θυμάσαι μήπως το τραγούδι;

Τη Μαίρη Συνατσάκη τη γνωρίσαμε μέσα από το κανάλι του Mad, όπου και παρουσίασε μία από τις εκπομπές, πριν από περίπου 15 χρόνια. Σήμερα είναι μία από τις αγαπημένες παρουσιάστριες, και αν μας ρωτάς δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το κορίτσι που γνωρίσαμε το 2005.

Έχει μεγαλώσει, έχει εξελιχθεί επαγγελματικά και τη θαυμάζεις μέσα από το Instagram account της καθημερινά. Πολλές είναι οι φορές μάλιστα που μαθαίνουμε ή ανακαλύπτουμε κάτι για εκείνη, που δεν ξέραμε ή που δεν θυμόμασταν. Όπως αυτή τη σημαντική αν μη τι άλλο λεπτομέρεια. Η Μαίρη Συνατσάκη πριν από 6 χρόνια είχε παίξει σε ένα πολύ γνωστό videoclip και στοιχηματίζουμε πως δεν το θυμάσαι.

Ήταν το 2013, όταν οι Playmen και η Hadley έφτιαξαν το Gypsy Heart, με τη Μαίρη Συνατσάκη στον ρόλο της πρωταγωνίστριας στο clip του κομματιού. Μαύρα μακριά μαλλιά για την παρουσιάστρια, και δείχνει πραγματικά αγνώριστη αν εστιάσεις και την παρακολουθήσεις. Το Gypsy Heart ήταν ένα από τα μεγαλύτερα hits εκείνης της χρονιάς και αν μπεις σήμερα να το ακούσεις θα δεις πως έχει πάνω από δυόμιση εκατομμύρια προβολές.

Λοιπόν, τι λες; Έτοιμη για ένα ταξίδι στον χρόνο, για να δεις τη Μαίρη το 2013 να παίζει σε videoclip;