Ξέρεις ποια είναι τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούν οι Harry-Meghan μεταξύ τους;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέρεις ποια είναι τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούν οι Harry-Meghan μεταξύ τους;

Μας έκαναν να λιώσουμε

Τι και αν πλέον ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μένουν στον Καναδά, το royal ζευγάρι εξακολουθεί να μας απασχολεί και ας μην το βλέπουμε όσο συχνά θα θέλαμε. Πριν από κάποια εικοσιτετράωρα μάθαμε πως οι δυο τους βρίσκονται ανάμεσα στα 16 πιο αγαπημένα ζευγάρια της Αμερικής, κατακτώντας μάλιστα την τρίτη θέση, σε αντίθεση με τον αδερφό του και την σύζυγό του Kate, που είναι στην 10η θέση της ίδιας λίστας.

Ένα νέο δημοσίευμα που κυκλοφόρησε από το περιοδικό People αναφέρει πως ο Harry και η Meghan Markle χρησιμοποιούν ψευδώνυμα όταν μιλούν ο ένας για τον άλλον. Σίγουρα τώρα σκέφτεσαι τι μπορεί να χρησιμοποιούν και μπορεί να αποκαλεί ο ένας τον άλλον, όμως είναι πολύ πιο απλό από αυτό που φαντάζεσαι.

Ο Harry και η Meghan μπορεί να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως τους αρέσουν τα πιο απλά πράγματα, και αυτό το απέδειξαν για μία ακόμη φορά με την κίνησή τους να παραιτηθούν από τα αξιώματά τους. Η απλότητα όμως φαίνεται και στον τρόπο που μιλά ο ένας για τον άλλο, που όπως και να ‘χει, πάντα μας κάνει να λιώνουμε.

Ποια είναι όμως τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούν μεταξύ τους; Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν έχουν κάποιο ζωάκι για ψευδώνυμο, ούτε μιλούν και αγάπες και λουλούδια. Τα ψευδώνυμα είναι απλά τα αρχικά από τα ονόματά τους, και αυτό είναι το πιο απλό και συνάμα τρυφερό ακούσαμε σήμερα.

«H» αποκαλεί η Meghan τον Harry και «M» εκείνος και είναι αλήθεια τόσο γλυκό και όμορφο. Γιατί η αγάπη δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο αν είναι αληθινή.