Έχεις δει την αδερφή της Βάλιας από το Καφέ της Χαράς; Είναι πανέμορφη και μοιάζουν πολύ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει την αδερφή της Βάλιας από το Καφέ της Χαράς; Είναι πανέμορφη και μοιάζουν πολύ

Δες τον Χάρη Ρώμα να ποζάρει με τις ανιψιές του

Λίγους μήνες προτού ξεκινήσει το Καφέ της Χαράς, όταν ακόμα βρισκόταν σε συζητήσεις μάθαμε πως η Βάλια, aka Έφη Ρασσιά είναι ανιψιά του Χάρη Ρώμα. Και όπως αντιλαμβάνεσαι αρχίσαμε να ψάχνουμε τα social media για να μάθουμε περισσότερα για εκείνη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δήλωσε πως κι εκείνη και η μητέρα και η αδερφή της είναι δικηγόροι και πως εκείνη έχει κρατήσει το επίθετο της μητέρας της.

Φυσικά αμέσως μετά από αυτή τη συνέντευξη ψάξαμε να βρούμε τόσο την μητέρα, όσο και την αδερφή της, με τις προσπάθειες μας να μην αποδίδουν καρπούς. Με λίγη όμως τύχη και ψάξιμο παραπάνω εντοπίσαμε μία φωτογραφία, στην οποία ο Χάρης Ρώμας ποζάρει και με τις δύο ανιψιές του, και πάθαμε πλάκα κυριολεκτικά.

Η αδερφή της Βάλιας, σκέψου δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομά της, είναι πανέμορφη και μοιάζουν απίστευτα πολύ. Στη φωτό αυτή ποζάρουν μαζί με τον θείο τους Χάρη Ρώμα, και αλήθεια δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους. Δεν γνωρίζουμε αν η Έφη Ρασσιά είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη από την αδερφή της (μάλλον μικρότερη, αφού εκείνη τώρα τελείωσε τη σχολή) όμως η ομοιότητά τους είναι απίστευτα τρελή.

Έχουν το ίδιο πρόσωπο, τα ίδια χαρακτηριστικά και το ίδιο βλέμμα. Και μπορεί να μην ξέρουμε το όνομά της, όμως βλέπουμε πως η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση. Άραγε να μοιάζουν στην μαμά (aka αδερφή του Χάρη Ρώμα) ή στον μπαμπά τους;