Ηθοποιός πέρασε τον πρίγκιπα Harry για τον Sheeran και τώρα τον προσκαλεί με τη Meghan σε δείπνο

Νατάσσα Σχοινά
Ηθοποιός πέρασε τον πρίγκιπα Harry για τον Sheeran και τώρα τον προσκαλεί με τη Meghan σε δείπνο

Μπορεί να σου φαίνεται απίστευτο, αλλά, ναι, έγινε στην πραγματικότητα.

 

Έχει περάσει πια καιρός από τότε που έγινε η περίφημη ανακοίνωση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry για την παραίτηση από τα βασιλικά τους δικαιώματα. Το σοκ στην αρχή ήταν μεγάλο. Ο κόσμος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το αγαπημένο τους royal couple αποφάσισε να κόψει τους επίσημους δεσμούς του με το Παλάτι και να ζήσει μια πιο καθημερινή ζωή, ανεξάρτητο οικονομικά.

Κι όμως, όλα αυτά συνέβησαν και πλέον έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τις πρώτες τους εμφανίσεις μετά το Megxit. Οι δυο τους φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δε χορταίνουμε να τους χαζεύουμε.




Εμείς, όμως, δεν είμαστε οι μόνοι που αγαπάμε το συγκεκριμένο ζευγάρι. Μία διάσημη ηθοποιός του Hollywood τους έχεις κατασυμπαθήσει και, μάλιστα, τώρα που μετακόμισαν στη Βόρεια Αμερική θέλει να οργανώσει ένα κοινό δείπνο στο σπίτι της.

Ο λόγος για όχι άλλη, από τη Margot Robbie, την 29χρονη καλλονή του Hollywood που γνώρισε τη Meghan και τον Harry πριν από τέσσερα χρόνια στο σπίτι της Suki Waterhouse.

«Ξέρω τον πρίγκιπα Harry για κάποιο χρονικό διάστημα και είναι ένας πραγματικά εξαιρετικός άνθρωπος. Ξέρω πόσο μεγάλη απόφαση είναι να μετακομίζεις στην άλλη άκρη του κόσμου», είπε στη Sun.

«Δεν είναι κάτι εύκολο. Αν πρόκειται να ξοδέψουν περισσότερο χρόνο στο LA, θα θέλαμε πολύ να είχαμε δείπνο μαζί τους»