Η συνάντηση στα Oscar έφερε επανασύνδεση; Οι φήμες πως το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί φουντώνουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η συνάντηση στα Oscar έφερε επανασύνδεση; Οι φήμες πως το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί φουντώνουν

Μα τι γίνεται πια με το Hollywood;

Τα φετινά Oscar (και γενικά τα βραβεία) μπορεί να μην είχαν live εκτέλεση Bradley Cooper- Lady Gaga, είχαν όμως πολλές συναντήσεις πρώην συντρόφων. Ναι, η πιο ηχηρή ήταν αυτή της Jennifer Aniston με τον Brad Pitt, υπάρχει όμως μία ακόμη στην οποία ίσως δεν έδωσες τη δέουσα σημασία. Ένα ακόμη πρώην ζευγάρι συναντήθηκε, κι έκτοτε οι φήμες που τους θέλουν να επανασυνδέονται έχουν φωουντώσει.

Εκείνος προσφάτως χωρισμένος, εκείνη με ένα Oscar στην ιστορία της, κι ένα παρελθόν πολύ έντονο. Ο λόγος για τον Bradley Cooper και τη Renee Zellweger, οι οποίοι έβγαιναν στο παρελθόν από το 2009 έως το 2011 που χώρισαν. Σύμφωνα με το περιοδικό «Ok» όμως οι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως έχουν αρχίσει να τα ξαναβρίσκουν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την πηγή το πρώην ζευγάρι έχει επανασυνδεθεί, για την ακρίβεια κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης μετά τη συνάντησή τους στα Oscar, η οποία μάλλον ήταν κάτι σαν καρμική αφού και οι δύο είναι πια single. Η ίδια πηγή μάλιστα ανέφερε πως μετά τη βραδιά των βραβείων ο Bradley προσκάλεσε τη Renee σε δείπνο, κι εκείνη φυσικά δέχτηκε.

Αυτή η πρώτη συνάντηση οδήγησε και σε μερικά ακόμη μυστικά ραντεβού. Και μπορεί το «ζευγάρι» αυτό να μην έχει φωτογραφηθεί ακόμη μαζί, φήμες όμως αναφέρουν πως είναι σίγουρα μαζί. Μάλιστα ο λόγος για τον οποίο δεν έχουν απαθανατιστεί μαζί, είναι γιατί κάνουν πολύ προσεγμένες κινήσεις και κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ.

Μήπως όμως ο πραγματικός λόγος για τον οποίο δεν έχουν απαθανατιστεί μαζί είναι γιατί πολύ απλά δεν είναι ζευγάρι; Θα μάθουμε σύντομα.