Αγνώριστη και με απίστευτα μακριά μαλλιά: Δες την Adele να τραγουδά στον γάμο της κολλητής της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αγνώριστη και με απίστευτα μακριά μαλλιά: Δες την Adele να τραγουδά στον γάμο της κολλητής της

Πόσο πολύ έχει αλλάξει;

Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε με τίποτα να πιστέψουμε, αυτό είναι η αλλαγή της Adele το τελευταίο δίμηνο. Η νεαρή τραγουδίστρια έχει χάσει πάνω από 20 κιλά και κάθε φορά που τη βλέπουμε αδυνατούμε να πιστέψουμε πως μιλάμε για τη γνωστή τραγουδίστρια. Στο after party των Oscar με το λεοπάρ της φόρεμα ήταν αγνώριστη, ακόμη πιο αγνώριστη όμως ήταν στον γάμο της κολλητής της, στον οποίο και τραγούδησε live.

Η Adele επέλεξε να φορέσει μία floral φούστα Oscar de la Renta, την οποία συνδύασε με λευκό top και nude γόβες. Η απίστευτη αλλαγή αυτή τη φορά εκτός από το σώμα της, ήταν και στα μαλλιά της, με την τραγουδίστρια να φορά extensions προφανώς, αφού ήταν απίστευτα μακριά όπως είδαμε σε κάποια βίντεο.



Η φίλη της Laura Dockrill, παντρεύτηκε στο δημαρχείο στην περιοχή Battersea στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, και η Adele ήταν εκεί για να μοιραστεί μαζί της την χαρά της, αλλά και να της τραγουδήσει. Όπως θα δεις στα βίντεο που ακολουθούν όλοι περνούσαν πολύ καλά, με την Adele φυσικά για ακόμη μια φορά να κλέβει την παράσταση.



Η νεαρή τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή έχει γίνει άλλος άνθρωπος, και όσες φορές και να το βλέπουμε, απλά δεν πιστεύουμε στα μάτια μας. Είναι αγνώριστη και είναι μια κούκλα.