Μεγάλη ήττα για τη Jennifer Lopez. Τι συνέβη με τη Λατίνα καλλονή;

Μεγάλη ήττα για τη Jennifer Lopez. Τι συνέβη με τη Λατίνα καλλονή;

Αυτό που τη συνέβη δεν το περίμενε κανείς

Το όνομα της Jennifer Lopez τις τελευταίες ημέρες παίζει πολύ στα social media και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην απίστευτα sexy –και όχι μόνο- φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ημέρες. Η Λατίνα καλλονή έριξε το Instagram ποστάροντας μια φωτογραφία, στην οποία φορούσε το λευκό μικροσκοπικό μπικίνι της και μας έδειχνε το καλλίγραμμο κορμί της.

Και τι να πεις γι’ αυτά τα καλλίγραμμα πόδια και γι’ αυτούς τους κοιλιακούς, που μετρούσαμε ένα ένα τα κουτάκια στην κοιλιά της; Η 50χρονη τραγουδίστρια ήθελε να μας μαγνητίσει με την φωτογραφία της, και τα κατάφερε σε μέγιστο βαθμό.

Μια «αναποδιά» όμως έτυχε στη Jennifer Lopez, την οποία δεν περίμενε κανείς. Θυμάσαι εκείνο το twerking 12 δευτερολέπτων που έκανε πρόσφατα σε συναυλία της, η Jennifer Lopez; Ε ξέχασε το, γιατί το ρεκόρ αυτό δεν της ανήκει πια. Μια Χιλιανή έσπασε το ρεκόρ της JLo, και πλέον κατέχει το twerking διάρκειας 36 δευτερολέπτων.

Και ok, μπορεί η Χιλιανή να έχει ταλέντο, όμως καμία δεν θα γίνει Jennifer Lopez ποτέ! Αν θέλεις ακόμη κάτι για να πειστείς, αρκεί να δεις την εμφάνισή της στο Super Bowl, με τη Shakira.