Η Kate Middleton αποκάλυψε το αγαπημένο της royal προνόμιο και, όχι, δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Νατάσσα Σχοινά
Η Kate Middleton αποκάλυψε το αγαπημένο της royal προνόμιο και, όχι, δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Αυτό που είπε η Δούκισσα του Cambridge θα σε κάνει να τη λατρέψεις, ακόμα περισσότερο.

Από τότε που γνώρισε τον πρίγκιπα William το 2001 στο Πανεπιστήμιο του St Andrews, η Kate Middleton δε λέει να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2010 προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού στους royal fans όλου του κόσμου, οι οποίοι πια ήξεραν ότι είχαν αποκτήσει το νέο τους girl crush.

Το ζευγάρι απέκτησε έκτοτε τρία παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, με την τρίτη, τέταρτη και πέμπτη σειρά διαδοχής αντίστοιχα. Όλο αυτό το κύμα αγάπης προς το πρόσωπό της έφτασε να αποκτήσει και το δικό του όνομα ακα Kate Middleton effect και το 2012 και το 2013 το περιοδικό Time την κατέταξε ανάμεσα στα 100 ονόματα με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να τη λατρεύει και σε κάθε φωτογραφία που τις βλέπουμε μαζί, η χαρά και των δύο δεν μπορεί να κρυφτεί. Αν μας ρωτάς, πώς να γίνει διαφορετικά όταν η Kate είναι υπόδειγμα royal μέλους που ακολουθεί πιστά όλους τους κανόνες και δε δημιουργεί εκπλήξεις κι ευτράπελα.




Η ζωή της Δούκισσας του Cambridge χαρακτηρίζεται σαφώς από μεγάλη άνεση και δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι μπορεί να υπάρχει κάτι που να στερείται.

Θα μπορούσε κανείς να πει, λοιπόν, ότι η Kate έχει πολλά πράγματα για τα οποία μπορεί να είναι ευγνώμων, όμως, εκείνη ανάμεσα σε όλη τη λάμψη και τις διακρίσεις, ξεχωρίζει ένα και μοναδικό πράγμα ως το αγαπημένο της προνόμιο.

Ποιο είναι αυτό;

Πάμε να το ανακαλύψουμε στην παρακάτω gallery.